Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Livorno

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Livorno

Mange besøger Toscana med en forventning om smukke, grønne landscaper, betagende vingårde, og solskin så langt som øjet rækker. Det mange overser er et besøg til nogle af områdets fantastiske byer, såsom Livorno som befinder sig på vestkysten. Byen blev grundlagt i det 11. århundrede og har derfor ikke den samme tilknytning til Romerriget som mange andre italienske byer har.
Formålet med Livorno var at beskytte Pisa og byen tilhørte Genoa indtil den blev solgt til Florence i det 15. århundrede. Du vil stadig kunne se nogle levn fra det gamle Livorno i byen, såsom det gamle Fort. Hvis du er på udkig efter en unik tur til Toscana, eller har brug for en base mens du er på ferie vil du uden tvivl opleve, at Livorno er den perfekte rejsedestination.

Bliv tryllebundet i “Nye Venedig”

Med tiden mister mange byer lidt af deres historiske charme, da det moderne fokus på, at alt skal være så praktisk som muligt tager overhånd. Der findes dog steder rundt omkring i verden hvor den gamle charme vedligeholdes og det er lige præcis det man kan forvente fra “Nye Venedig” distriktet i Livorno. Her er store dele af den originale arkitektur og det oprindelige design vedligeholdt og byen forbindes af et tæt netværk af kanaler, så varehusene kan nå ud til havnen og endda helt ud til havet. De små gader, kanalbroer, og adelsmandshjem byder på en vidunderlig gåtur.

Derudover vil du også kunne besøge Italiens ældste protestantkirkegård her i byen. Old English Cemetery blev etableret i Livorno i 1645 da byen var et vigtigt stop på fragtruten. Af denne grund flyttede mange englændere hertil og der etableredes en flådebase i byen for at beskytte indbyggerne. Selve kirkegården er ikke yderst velvedligeholdt, men dens charme og skønhed er uden lige.

Derudover er den store Forezza Nuova fæstning, udført i røde mursten, også en attraktioner som er et besøg værd. Fæstningen blev opført under Medicitiden med formålet at beskytte byen mod pirater. Den byder på tre bastioner du frit kan udforske, samt nogle fantastiske broer som giver en fantastisk udsigt over vandet.
<h4″>Besøg den etruskiske kyst

Livorno befinder sig på den mest nordliggende del af den etruskiske kyst, hvilket betyder, at byen byder på et stort udvalg af strande. Strandene er relativt rustikke og de fleste ville nok mene, at der er lidt for mange sten til, at man kan få sig en behagelig dag i solen, men de er derimod perfekte til en lille gåtur om morgenen. Her vil du blive mødt med nogle af de mest maleriske udsigter over kysten – og solnedgangene er naturligvis noget helt for sig selv.

Igennem historiens gang har Livorno været hjemsted for flådeakademier, hvilket er en tradition som fortsættes i byen. Takket være udlejningssteder såsom Bagni Pancaldi kan du sagtens komme ud på vandet uden først at blive en del af flåden. Du kan naturligvis svømme, men det er nu alligevel meget hyggeligt at leje en båd så man kan komme lidt længere væk fra kysten. Livornos bade, som åbnedes i 1846, er dog helt klart også et besøg værd.

Efter en lang dags udforskning vil du uden tvivl opleve, at du er klar til en forfriskning eller to. En af de bedste sted – og værst gemte hemmeligheder – er La Barraocciaia. Det er lidt svært at finde stedet hvis du aldrig har været på besøg i Livorno før, da etablissementet er gemt bag en masse markedsbåse. Det kan være svært at få plads på denne tredjegenerations-restaurant og menuen ændrer sig konstant, men du kan være forvist om, at kvaliteten altid er i top. Restauranten befinder sig på Piazza Cavallotti.

Oplev Terrazza Mascagni

Forestil dig, at du går på en gangbro, hvor det eneste der står mellem dig og havet er et gelænder. Det er lige præcis den oplevelse Terrazza Mascagni byder på. Gangbroen er opkaldt efter komponisten Pietro Mascagni, som var bosat i Livorno. Hans operaer opstilles stadig på det lokale teater hvert år og byen har endda et museum, hvor hans memorabilia og dokumenter frit udstilles.

Hvis du gerne vil lidt udenfor byen og udforske Toscanaområdet bør du tage en tur op til Sanctuary of Montenero, hvor du vil blive mødt med et smukt galleri som stadig vedligeholdes af munke. Sanctuary blev bygget i det 16. århundrede men undergik fuld restauration i 1950erne. Der findes derudover også grotter fra oldtiden hugget ind i bjergsiden, som brugtes som ly under 2. Verdenskrig.

Det er næsten uhøfligt at forlade Livorno uden at have drukket mindst én flaske Galliano. Denne søde likør er brygget med krydderier og har en meget fremtrædende gul farve. Likøren er blevet produceret i Livorno siden 1896 og har en dejlig vaniljesmag som gør, at den minder lidt om æbletærte.

Klar til at udforske Livorno?

Godt nok byder Livorno ikke på ligeså mange imponerende ruiner som mange andre italienske byer, men den er ikke mindre smuk af den grund. Det er det perfekt sted at have sin base mens man udforsker alt det Toscana har at byde på, men det er også en dejlig destination hvis du vil opleve noget lidt anderledes. Hvis du er på udkig efter den perfekte rejsedestination kan du næsten ikke gå galt med Livorno!

Med alt fra strande til restauranter til vingårde er Livorno et sted hvor du vil få et unikt indblik i historien, som du sent vil glemme. Det er ikke uden grund, at folk igen og igen vender tilbage til Livorno – og det er ikke kun på grund af Galliano! Find dit eget lille hjørne i dette italienske paradis. Du vil uden tvivl opleve, at du får et fantastisk besøg hver gang du rejser hertil.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Toscana

TPT – Toscana Promozione Turistica

Via Vittorio Emanuele II, 62-64
50134 Firenze

T: +39 055 462801

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Provincia di Livorno
overcast clouds
11.7 ° C
13.8 °
7.3 °
88 %
4.8kmh
100 %
ons
12 °
tors
13 °
fre
12 °
lør
12 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Livorno #iLivorno #VisitLivorno #mytuscany #InstaTuscany #VisitTuscany #ToscanaOvunqueBella #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Livorno
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her