Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Liverpool

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Liverpool

Noget de fleste undlader at snakke om er det faktum, at Liverpools økonomiske udvidelse i det 18. århundrede muliggjordes af den atlantiske slavehandel.
Det var derudover også i denne havneby, at RMS Titanic havde sin registreringshavn. Takket være byens historie er Liverpool hjemsted for de ældste kinesiske og afrikanske folkegrupper i Europa.

Godt nok er byens historie bygget op på tragedier, men præcis denne historie har gjort, at Liverpool nu til dags byder besøgende på en helt unik oplevelse.

En oplevelse der vil glæde enhver Beatles-fan

The Beatles Story er delt op mellem to forskellige steder, nemlig Pier Head og Albert Dock, som forbindes af en ekspresbus. Din billet gælder i hele to dage, så sørg for at få set hele Beatles udstillingen, heriblandt også den interaktive Discovery Zone og Fab4D som vækker en af historiens største bands til live atter en gang.

Mens du befinder dig på Albert Dock bør du derudover overveje et besøg til Tate Gallery, som befinder sig i et gammelt varehus. Galleriet indeholder en imponerende samling af britisk kunst helt tilbage fra det 16. århundrede, men byder også på moderne kunst fra britiske såvel som internationale kunstnere.

Hvis det er muligt bør du overveje at planlægge din tur til Liverpool under Grand National Steeplechase. Dette hestevæddeløb finder sted ved Aintree lige udenfor byens grænser og er et af verdens mest berømte af sin slags.

Er du klar til en anderledes oplevelse?

Vidste du, at en af verdens fem største katedraler befinder sig i Liverpool? Den har endda vundet priser for at være en af de mest turisttiltrækkende attraktioner landet har at byde på. Anglican Liverpool Cathedral står på St. James’ Mount og betragtes som en af de mest fantastiske bygninger fra det 20. århundrede. Katedralen er flere end 180 meter lang og er dermed verdens længst, samt verdens femtestørste, af sin slags.

Hvis du er på udkig efter noget endnu ældre bør du overveje et besøg til Speke Hall Tudor herregården, som blev bygget i det 16. århundrede. Der fandtes engang ældre bygninger i området, men de fleste blev revet ned for at gøre plads til dem som står der nu. Herregården i Liverpool er et pragteksemplar og hvis du tror på spøgelser er det et perfekt besøgsmål, da det betragtes som en af de mest hjemsøgte hjem i hele verden.

Liverpool har et væld af unikke udforskningsmuligheder at byde på, så hvorfor ikke planlægge en rejse hertil? Skab din egen succeshistorie og sæt pris på al lidelsen som har muliggjort byens udvidelse igennem historiens gang.

Rejser til Liverpool, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Liverpool og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Liverpool Tourist Information

23 Mathew St
Liverpool L2 6RE

T: +44 151 233 6800

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Smuttur til Liverpool 444 kr p.p.

Weekend i Liverpool Afrejse fra København: 26/10 2020 Hjemrejse fra Liverpool: 30/10 2020 Overnatning: Lejlighed Liverpool City Stays, Liverpool Vi har gennemskuet et godt rejsetilbud til Liverpool hvis...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Liverpool
light rain
16.8 ° C
17.8 °
15.6 °
80 %
8.8kmh
75 %
tirs
17 °
ons
17 °
tors
17 °
fre
15 °
lør
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Liverpool
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Liverpool #iLiverpool #VisitLiverpool #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her