Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lisbon

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lisbon

Hvis man aldrig har besøgt Portugal før er Lissabon den perfekte rejsedestination.

Her får du mulighed for at fordybe dig i landet og byens kulturer og byens beliggenhed i nærheden af kysten betyder, at den byder på fantastiske dagstursmuligheder. Derudover gør landets varme vintre, at Lissabon er den perfekte destination året rundt.

Lissabon er designet i utallige arkitektoniske stilarter, med alt fra romanske til gotiske til barokke til postmoderne bygninger. En rundvisning på gåben vil give dig en fantastisk mulighed for virkelig at nyde alle de forskellige stilarter og monumenter byen har at byde på, heriblandt Marquis of Pombal Square.

Mens du befinder dig i Lissabon bør du planlægge en tur til Belem Tower. Tårnet er et af de mest populære landmærker i hele Portugal, takket være dens havnære beliggenhed og betagende profil. Det blev bygget sidst i det 16. århundrede og det befæstede tårns Manueline stil har gjort, at bygningen har fået sig en plads på UNESCOs Verdensarvsliste.

Parker udgør en vigtig del af byens infrastruktur. Godt nok er Eduardo VII Park ikke den største Lissabon har at byde på, men det er alligevel en af de mest spændende. Med dens 26 hektar er parken noget helt for sig selv og de store grønne områder med fantastiske udsigter er ikke til at klage over. Monsanto Forest Park ligger på mere end 1.000 hektar og byder på nogle skønne vandreture med udsigt over byen såvel som vandet.

Lissabon er en by som byder på eventyr for alle. Sørg for at medbringe et behagelige sko, for når du først er kommet godt i gang med at udforske byen vil du få svært ved at stoppe igen.

Seværdigheder i Lissabon

Lissabon har det hele – her kan du ligge på stranden og slikke sol om formiddagen og tage på sightseeing blandt de historiske bygninger om eftermiddagen. Til aften kan du spise på udsøgte restauranter, som er blandt de bedste i Portugal, gå en tur langs havnen, tage i teateret eller slå dig løs i nattelivet. Især Bairro Alto-området, som er kendt for sine gadefester, er et oplagt sted til en bytur på portugisisk manér.

Jardim Zoologico

For dem, der rejser til Lissabon med børn, er der rigtig gode muligheder for at give ungerne nogle helt fantastiske ferieminder i Jardim Zoologico, Lissabons zoologiske have. Her finder i et væld af sjældne og eksotiske dyr, lige fra næsehorn til pelikaner, bjørne og reptiler i alle afskygninger. I kan tage med svævebanen over parken og se ned på dyrene i indhegningerne under jer. Hvis i er vilde med dyr skal i prøve at besøge Oceanario de Lisboa, som er et kæmpe akvarium, der huser tusindevis af forskellige dyrearter, der har det tilfælles at de holder til under vand.

Jeronimo Kloster

Det vigtige Jeronimo kloster stod færdigt i 1502, og ligger lige ved havneindløbet i Lissabon. Søjlerne og væggene er dekoreret med dyrerelieffer, og hele komplekset blev bygget i datidens typiske Portugisiske storslåede stil. Siden 1983 har Jeronimo klosteret været et UNESCO verdensarvsted. De mange besøgende til klosteret tiltrækkes også af den store park, der ligger foran klosteret.

Belém tårnet

I nærheden af Jeronimo kloster ligger Belém tårnet, som er et af de mange kendte landemærker i Lissabon, bygget til minde om Vasco da Gama.

Cristo Rei

Enhver, der spørger sig selv ved synet af Cristo Rei-statuen, om man er havnet på det forkerte kontinent kan være helt rolig. Du er altså i Portugal, selvom Kristusstatuen minder meget om Rio. I 75 meters højde er der en udsigtsplatform, der giver dig en smuk udsigt over Lissabon. Selve statuen der blev indviet i 1959 med deltagelse af Rios ærkebiskop, står med sine åbne arme 28 meter højere.

Gulbenkian Museum

Tag til Gulbenkian Museum for at se malerier af Rembrandt, Monet og andre, eller se udstillingerne af lokale nye kunstnere, som pryder væggene i Metroen. Husk også at nyde udsigten fra St. Georges-slottet og turen op til fæstningen er god motion efter al den portugisiske gode gastronomi.

Udflugter fra Lissabon

Estorilkysten

Tag på udflugt ud fra Lissabon, Estorilkysten strækker sig fra Atlanterhavet til floden Tagus og har en storby samt mindre byer, hvor du kan opleve den portugisiske livsstil. Du kan også tage ud for at opleve Cascais, som er en smuk lille by ved havet, hvis kringlede gader skjuler eventyrlige historier.

Kulturlandskab Sintra Cascais

Sintra Cascais Naturpark er et “must”, hvis du elsker udendørs naturoplevelser. I disse smukke landskaber finder du barokpaladser, høje klipper, frodige blomster og dyr samt billedskønne vandfald og vandløb. Siden 1995 er Sintra-landskabet et UNESCO verdensarvssted. Hovedattraktionen er Palace da Pena, et farverigt slot omgivet af en regnskovlignende park. Et andet must er Villa Quinta da Rigaleira. Her finder du en herlig labyrinthave, derer meget populær både blandt voksne og børn. Den historiske kerne i Sintras er som et friluftsmuseum med de imponerende haver i Palace de Seteais, Capuchos-klosteret, flere museer og Monserrate-parken.

Ericeira

Resortbyen Ericeira ligger ved den barske men smukke kyst, og dette sted er en juvel blandt de mange byer i området ved Lissabon kysten. Det er helt ideelt til rolige familieferier og romantiske ophold.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Lisboa

Turismo de Lisboa Visitors & Convention Bureau
Rua do Arsenal 21
1100-038 Lisboa

T: +351 21 031 27 00
F: +351 21 031 28 99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Lissabon – Video

#Lisbon Lissabon Citytour Video   #Lisbon #Portugal #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Portugal

#Portugal #Covid19 Coronavirus status / statistik - Portugal Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Portugal

#Foodie Portugal Foodie Video Mad i Portugal På grund af sin lange kystlinje har fisk og skaldyr stor indflydelse på det portugisiske køkken. På trods af at...

Lissabon Boutique & Luksushoteller

#Lisbon Lisbon Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lisbon
few clouds
22.2 ° C
23.7 °
20.4 °
46 %
8.2kmh
20 %
ons
22 °
tors
22 °
fre
26 °
lør
26 °
søn
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lisbon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lisbon #iLisbon #VisitLisbon #Lisboa #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her