Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Lipari

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lipari

Lipari har spillet mange forskellige roller igennem historiens gang. Byen har ageret som alt fra et hjem for flygtninge til et fængsel for politiske fanger indtil 1940erne.
Her kan du se artefakter fra helt tilbage fra den neolitiske æra. Lipari har altid været en stærk spiller på europaplan, takket været dens placering på lokale handelsruter. Nu er det den perfekte rejsedestination.

Udforsk fæstninger fra det 16. århundrede

Charles 5. sørgede fra 1556 for, at øen blev genopbygget, omkring tolv år efter, at befolkningen var blevet raidet af slavehandlere. For at beskytte øen mod fremtidige raider blev der bygget store bymure ovenpå de gamle græske fæstninger, som stadig var i brug. Fæstningen står der stadig i dag og bevidner om, hvor stærke væggene var i sin tid.

Tag en tur på Arkæologisk Museum

Med flere end tusinde års historie på udstilling er Liparis arkæologiske museer et af de bedste i hele regionen. Mange af udstillingerne fokuserer på lokale artefakter, heriblandt mange fra før en brand i det 9. århundrede som synes at have fået hele befolkningen til at flytte midlertidigt væk.

Nyd det uimodståelige termiske vand

Det menes, at Lipari har været en feriedestination siden starten af romertiden, takket være øens termiske vand. Vandet anvendes stadig i spas i dag, så sørg for at planlægge en tur i spa, hvor du virkelig kan få afstresset hele kroppen.

Lipari er en af de smukkeste byer i hele Italien, men alligevel kommer der ikke mange turister. Tag herned inden denne skjulte perle kommer ud i rampelyset. Nyd solen og kom lidt væk fra hverdagens stress og jag. Udforsk byen i eget tempo.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Lipari Tourist Information

Via Maurolico 17
Lipari

T: +39 090 988 00 95

www: Website Link

Regione Siciliana

Assessorato del turismo
dello sport e dello spettacolo – Sicilia

Via Notarbartolo
90141 Palermo

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lipari
scattered clouds
16.9 ° C
17.5 °
14.7 °
50 %
4kmh
34 %
ons
17 °
tors
16 °
fre
15 °
lør
14 °
søn
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lipari #iLipari #VisitLipari #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lipari
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her