Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Linz

Østrig

#Austria Rejser til Østrig Smukke bjergudsigter, udsøgte koncerthaller, god mad og drikke samt et væld af seværdigheder. De Østrigske alper byder på skiferier året rundt og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Linz

Linz er en af ​​de største byer i Østrig og ligger lige syd for den tjekkiske grænse på begge sider af Donau floden. Oprindeligt blev Linz grundlagt af romerne. Det har altid været en vigtigt handelsby og på et tidspunkt var Linz den vigtigste by i Habsburg-imperiet.

Der er nogle fantastiske seværdigheder i Linz. Byen har altid haft fokus på at være i forkant og det ses blandt andet på ARS Electronica Center. Dette museum åbnede i 2009 og har fokus på digitale medier, teknologi og videnskab. Bygningens design skal vise hvordan et fremtidigt skib på Donau kan se ud, og der er mange udstillinger der giver en interaktiv oplevelse.

ARS Electronica Center skal ses om aftenen og natten hvor LED lysene på bygningen skifter farve. Lentos museum har en af ​​de bedste samlinger af moderne kunst i hele Østrig med værker af Warhol, Kimt og Schiele. Der er guidede ture torsdag og søndag og en engelsksproget tur den første lørdag i måneden.

Husk også at besøge Hauptplatz. Denne plads er fyldt med fortovscaféer, der er omgivet af smukke, pastelfarvede renæssance bygninger omkring den 20 meter høje kolonne der er opført til minde om ofrene for pesten.

“Cultural Mile” er en park langs Donaufloden og er et vidunderligt sted at slappe af, parken bruges ofte til de forskellige musik- og kunstfestivaler, som Linz er vært for hele året rundt. Musikteatret blev bygget i 2013 og er den nyeste tilføjelse til Cultural Mile. Det er et af de mest moderne operahuse i Europa og har 5 forskellige scener. Den største sal har plads til 1.200 tilskuere mens de mere intime scener har plads til 200 tilskuere.

Tag en båd og oplev Linz og regionen fra Donaufloden, fra Schiffsstation afgår turbåde til for eksempel Passau og Wien.

Seværdigheder i Linz

Oberösterreichisches Museum

Oberösterreichisches Museum er indrettet i det slot der engang var residens for kejser Friedrich III. På udstilling finder du en lang række objekter såsom kunst  skulpturer og redskaber fra landsdelen.

Hauptplatz

Hauptplatz er byens hovedtorv og en lang række historiske bygninger danner rammen omkring dette store torv. Den store søjle midt på torvet er rejst i 1723 og skal minde byens indbyggere om de tre katastrofer der ramte byen i starten af 1600 tallet , den tyrkiske invasion i 1704 , brand i 1712 og pesten i 1713.

Alter Dom Skt-Ignatus

Dette er den tidligere domkirke og der er Linz største barokkirke, kirken ser ikke ud af meget udefra men når man kommer ind oplever man et orgie i stuk og marmorsøjler.

Landhaus, delstatsregeringen

Dette er delstatsregeringens hovedsæde, paladset er opført i sidste halvdel af 1500 tallet. I gården skal de syv statuer repræsentere planeterne og er rejst til ære for den storematematiker og astrolog Kepler der underviste på universitetet fra 1612 til 1626.

Here you can search and compare prices for travel and holiday trips. On the site you also find travel deals as well as general travel information, guides, “good to know” and facts about the city. You will also find updated current weather and weather forecasts for the city.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Linz

Hauptplatz 7
4020 Linz

T: +43 732 70702009
F: +43 732 70705420

www: website link

Oberösterreich Tourismus

Freistädter Straße 119
4041 Linz

T: +43 732 221022

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Østrigs turistkontor

#Touristboard Austria Tourism Authority Österreich Werbung Vienna Vordere Zollamtsstraße 13 1030 Wien Austria T: +43 (0) 1 58 866 0 F: +43 (0) 1 58 855 20 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#austria #visitaustria #iaustria #touristinformation...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Østrig

#Østrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Østrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Hvad spiser man i Østrig

#Foodie Østrig Foodie Video Mad i Østrig På grund af de afstande, som det engang så store Habsburgske imperium strakte sig, er køkkenet i det nuværende Østrig...
FAQ Wiki og fakta om landet

Østrig i historiebøgerne

#History Østrigs historie video Historie kort fortalt Civilisationens historie i Østrig går så langt tilbage som forhistorisk tid, hvor den gav hjem til forskellige stammer fra forskellige...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Linz
light rain
23 ° C
26.8 °
21.7 °
83 %
1.5kmh
40 %
ons
23 °
tors
29 °
fre
19 °
lør
24 °
søn
29 °

Best of Linz

What to see and do in Linz ?

Botanical Garden in Linz

Visit the Botanical Garden in Linz, you will have 43,000 square meters of botanical gardens to enjoy. The large size of park means there is a large variety of landscapes and floral species inside the garden. During the season there is a lot of different performances and shows, you can get information on actual shows in the tourist information.

Roseggerstrasse 20
4020 Linz
Website

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LINZ
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#austria #linz #ilinz #visitlinz #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation #linz #upperaustria #stadtlinz #linzaustria #linzver

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her