Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lincoln

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lincoln

Officielt grundlagt i midten af ​​1850’erne og opkaldt til ære for Abraham Lincoln, den 16. amerikanske præsident, voksede byen Lincoln hurtigt og blev hovedstaden i Nebraska så snart det følgende årti. For besøgende og turister giver denne mellemstore hovedstad masser at se og gøre, såsom de livlige spisesteder, travle barer og historiske bygninger i det trendy Haymarket-distrikt.

Den spredte centralt beliggende campus ved University of Nebraska er hvor de bosiddende Cornhuskers er baseret. Dette fodboldhold er blevet berømt i hele staten og deltager i store spil hver efterårssæson. Når det kommer til grønne områder, formår Lincoln at prale af flere offentlige parker end nogen anden amerikansk by af denne størrelse. Det er også for nylig blevet anerkendt som et af de ‘bedste steder at gå på pension’ i hele USA på grund af dets etablerede kulturelle scene og gunstige klima.

Turisme i Lincoln er bestemt veludviklet og inkluderer museer, gallerier, festivaler, teatre, sportsbegivenheder og zoologiske haver. Gratis guidede ture i den spektakulære Art Deco-skyskraber, der er Nebraska State Capitol Building, anbefales bestemt, med dens observationsdæk på 14. etage med fantastiske bybilledpanoramaer.

At være en rimelig størrelse by betyder, at Lincoln har mere end et par anstændige turistattraktioner at udfylde en ferie med, uanset om du er på udkig efter en familiedag, en infusion af kultur eller en eftermiddag med sport. En solrig eftermiddag er en afslappet spadseretur ofte i orden, og MoPac Trail, tidligere sporet af Missouri Pacific Railroad, er klar til at forpligte.

Aftenunderholdning leveres af et sundt udvalg af teatre, såsom det historiske Rococo Theatre, Haymarket og Lied Center for Performing Arts, hvor publikum på mere end 2.000 mennesker regelmæssigt samles for at se koncerter, musicals og komediebegivenheder. Sportsfans kan vælge mellem fodboldkampe på det simpelthen enorme Memorial Stadium, baseball i Haymarket Park, indendørs atletik på Bob Devaney Sports Center (på University of Nebraskas campus) og basketball på Pinnacle Bank Arena, hvor store kunstnere ofte også iscenesætte deres koncerter.

Sammen med Nebraska State Capitol er der et antal yderligere seværdigheder. Næsten ved siden af ​​er Nebraska Governor’s Mansion, som blev bygget i 1950’erne og er den officielle residens for statens guvernør. Dette er et særligt storslået hus med en statelig georgisk kolonistil facade klædt med en passende portik. Lige nede ad vejen er den ældste bygning, der stadig står i byen, Thomas P. Kennard House. Dette attraktive hus, der dateres tilbage til 1860’erne, blev engang kaldt hjem af den tidligste sekretær for staten og byder i dag gæster velkommen med sine victorianske antikviteter og fortællinger om svundne dage, der giver masser af interesse. På den østlige side af Lincoln kan turister måske tjekke William Jennings Bryan House.

Lincoln Children’s Museum ligger på P Street og er helt sikkert et andet hit med yngre besøgende takket være utallige sjove udstillinger og rigelige muligheder for at interagere med udstillingerne, såsom mini-luftballonstart, bilmekanik og et legeområde baseret på et stort falsk træ. Det Internationale Quilt Study Center ved University of Nebraska-Lincoln er ganske unikt, fordi det stolt kan prale af den største samling dyner i verden, og på Museum of American Speed ​​på Oak Creek Drive finder du et rigt væld af bilindustrien historie, vintage racerbiler og masser af relaterede memorabilia. Lester F. Larsen Tractor Test and Power Museum, Robert Hillestad Textiles Gallery og Sheldon Museum of Art.

Lincoln er langt fra at være centralt i Nebraska og bor faktisk i det sydøstlige hjørne af staten, relativt tæt på de grænsende stater Iowa (nordøst), Kansas (syd) og Montana (sydøst). Der er dog bestemt masser af udflugter tættere på Lincoln, hvoraf mange tjener som ekstremt populære dagsture, såsom forskellige søer og statsparker. Det nærliggende Pawnee Lake State Recreation Area ligger mod vest og den lille by Beatrice mod syd, hvor det storslåede Gage County retsbygning er helt centralt. Omkring en time mod øst er Nebraska City, der er bedst under den årlige AppleJack Festival hver september, hvor et karneval, processioner, håndværksshow, klassiske biler og et sjovt løb trækker i regionen 50.000 besøgende.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nebraska Tourism

Nebraska Tourism Commission
301 Centennial Mall South
PO Box 98907
Lincoln, NE 68509-8907

T: +1 (402) 471 3796

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lincoln
clear sky
23.8 ° C
25.7 °
22.1 °
81 %
0.5kmh
1 %
søn
34 °
man
37 °
tirs
40 °
ons
41 °
tors
39 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lincoln
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lincoln #iLincoln #VisitLincoln #Nebraska #VisitNebraska #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her