Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lincoln

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lincoln

Lincoln med cirka 86.000 indbyggere ligger i regionen Lincolnshire. Lincoln er kendt for den gotiske katedral og middelalderborg.

Englands ældste kanal, Foss Dyke, som blev lavet af romerne omkring 120 forbinder Lincoln med floden Trent 18 kilometer væk. To af de ældste beboelseshuse i England ligger i Lincoln, Jew’s House og Norman House stammer fra 1100 tallet.

Lincoln blev grundlagt af romerne som Lindum Colonia. Lindum blomstrede som en bosættelse for pensionerede legionærer med flere offentlige bygninger, men blev opgivet, da romerne forlod Britannia.

Senere kom vikingerne og etablerede danskerloven i 886. Lincoln blev derefter en af ​​fem byer i East Midlands. Efter den normanniske erobring beordrede William I opførelsen af ​​et slot i 1068 og en katedral i 1072. I det 12. århundrede blev uld og vævning fremstillet i byen der på det tidspunkt var en af de rigeste i England, specielt kendt for sine fine grønne klæder. Robin Hood siges at have båret “Lincoln Green”.

Den industrielle revolution bragte teknik til byen, og verdens første tank blev designet og konstrueret af William Foster i Lincoln.

Seværdigheder i Lincoln

Lincoln Cathedral dominerer landskabet. Katedralen var på et tidspunkt verdens højeste bygning med 160 meter og den første bygning i historien til at overstige den store pyramide i Giza der er 146 meter høj. Katedralen forblev den højeste bygning indtil 1884 da Washington monumentet blev bygget i USA.

Historisk set blev den første katedral bygget mellem 1072 og 1092, men blev ødelagt af en brand 50 år senere. Biskop Hugh af Avalon startede opførelsen af den nuværende katedral i det 12 og 13 århundrede.

Syd for katedralen ligger biskoppens palads der også blev bygget i det 12 og 13 århundrede, det er i dag desværre kun ruiner, men var engang den vigtigste bygning i byen.

Lincoln Castle blev bygget af Vilhelm Erobreren på ruinerne af den romerske by og i slottet er der stadig rester af de romerske mure. Slottet er et af de mest imponerende normanniske slotte i England. Lincoln Castle berømt for at have en af ​​de kun fire overlevende originaler fra Magna Carta fra 1215.

Rejser til Lincoln, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Lincoln og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Lincoln Tourist Information

9 Castle Hill
Lincoln LN1 3AA

T: +44 1522 5454 58

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lincoln
overcast clouds
10.4 ° C
11.7 °
10 °
93 %
0.9kmh
99 %
tors
16 °
fre
16 °
lør
15 °
søn
17 °
man
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lincoln
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lincoln #iLincoln #VisitLincoln #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her