Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#LimonePiemonte

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Limone Piemonte

Hvis du taster Limone ind i en søgemaskine vil du bare blive mødt med en masse billeder af citroner, men denne italienske by har faktisk fået sit navn fra det latinske ord for “grænse”. Der er dog masser af citroner at finde i byen, hvis du leder længe nok. Limone byder på en atmosfære uden lige, med alt fra smalle gader til olivenlunde som vedligeholder nogle af byens traditioner.

Gå en tur langs vandet

Selvom der ikke er en officiel promenade langs vandet føles det som om der er. Limones vandfront byder på utallige caféer og restauranter som du frit kan nyde mens du går en tur langs søen. Stå tidligt op, få dig en kop kaffe, og sæt dig ned til søen. Det er en af de mest afstressende oplevelser du nogensinde vil have fornøjelsen at opleve.

Bestig en blomstermur

Livet leves langsomt i Limone. Utroligt langsomt. Det er ikke en by hvor der dykkes eller windsurfes, men nærmere en by hvor du vil blive mødt med utallige blomstermure som er noget helt for sig selv. Byen er smuk på sin egen unikke måde og det er en skønhed du vil gøre alt for at forevige.

Besøg et museum dedikeret til dig

Overvej en tur til Museum of Tourism fremfor en bådtur, hvor du står som sild i tønde med alle de andre turister. Der er gratis entré og museet byder på et fantastisk indblik i, hvordan det er at være indbygger i denne dejlige italienske by.

Gardasøen vil byde dig velkommen med et smil hver gang du tager på ferie i Limone. Flere end én million mennesker besøger byen hvert år og det vil ikke tage længe før du begynder at forstå, hvorfor det er sådan en populær turistdestination. Det er et sted du vil vende tilbage til gang på gang.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Limone Piemonte Tourist Information

Ufficio turistico di Limone Piemonte
Via Roma 30
12015 Limone Piemonte CN

T: +39 0171 925281

www: website link

Regione Piemonte

Agenzie turistiche locali (ATL)

Piazza Castello 165
Torino

T: +39 011 432 1111

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#Italy #visitItaly #iItaly #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Limone Piemonte
few clouds
13.6 ° C
17 °
12 °
70 %
1.3kmh
11 %
ons
22 °
tors
22 °
fre
22 °
lør
22 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#LimonePiemonte #iLimonePiemonte #VisitLimonePiemonte #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

LimonePiemonte
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her