Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Limbourg

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Limbourg

Limbourg (Flamsk: Limburg) med cirka 5.700 indbyggere er en lille by ved Vesdre floden. Det var hovedstaden i hertugdømmet Limburg, som gav sit navn til den nuværende belgiske provins Limburg og den hollandske provins Limburg.

Hertugdømmet Limburg udviklede sig som en stat i Det Hellige Romerske Rige. Det var placeret i hjertet af det tidligere imperium, mellem byerne Liège og Aachen.

Det første slot oven på den massive klippe over Vesdre floden blev bygget af Waleran, hertug af Limburg, i 1033. Slottet blev rekonstrueret mellem 1519 og 1530 og tilpasset de teknologiske fremskridt. Limbourg blev belejret mange gange mellem det 16 og 18 århundrede. Seks belejringer på 150 år af hære fra fem store europæiske magter, det kan være en rekord for en by, der kun er en stor landsby!

Limbourg er delt i to dele: den øvre by på en klippe over Vesdre floden som er middelalderbyen, og den moderne nedre by. Inden for voldene er den gamle bydel organiseret omkring hovedtorvet og et tætte små gader. Husene er bygget af grå sten, mursten eller en kombination af disse, typisk for denne region.

Gileppe dæmningen

Gileppe-dæmningen (Barrage de la Gileppe) er konstrueret mellem 1867 og 1875 og indviet af kong Leopold II den 28. juli 1878. Dæmningen er 500 meter i længden, 47 meter i højden og 66 meter i dybden på dybeste sted. Dæmningen skabte Gileppe søen, der oprindeligt dækkede 86 hektar, og udvidedes til 130 hektar i 1971.

En 13,5 meter høj løvestatue står oven på dæmningen. Lavet af Félix Antoine Bouré af 183 stenblokke, der vejer i alt 130 tons. Løven vender mod øst og vogter Belgiens østlige grænse.

Rejser til Limbourg, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Limbourg og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Limbourg Tourist Information Office

Pl. Saint-Georges
4830 Limbourg

T: +32

www: Website Link

Wallonie Belgique Tourisme

Avenue Comte de Smet de Nayer 14
5000 Namur
Belgium

T: + 32 81 84 41 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Limbourg
few clouds
24.2 ° C
25.8 °
22.1 °
49 %
2.7kmh
17 %
lør
21 °
søn
25 °
man
24 °
tirs
25 °
ons
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Limbourg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Limbourg #iLimbourg #VisitLimbourg #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her