Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lima

Peru Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Peru

#Peru Rejser til Peru Peru er uden tvivl en af de mest robuste lande i verden. Hvis du elsker at vandre, så er det den perfekte...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lima

Der er ingen tvivl om, at Lima er en af verdens smukkeste byer. Perus hovedstad er hjemsted for flere end 10 millioner mennesker, hvilket betyder, at det er en af de største byer på begge de amerikanske kontinenter.

Byen er hjemsted for et af de flotteste eksemplarer på koloniarkitektur; Historic Center of Lima var en af de første bygninger som kom på UNESCOs Verdensarvsliste.

En af de mest populære aktiviteter i Lima er at rejse rundt for at se byens kirker. Mange af dem blev bygget i de 16. og 17. århundreder og det siges, at nogle af dem er forbundet igennem deres katakomber. Det er en fantastisk måde at udforske lokale malerier og flisekunstværker på.

Derudover er Lima også kendt for sine fantastiske dining muligheder, da byen byder på alle verdens køkkener. På grund af bølgen af tilflyttere sidst i det 19. og først i det 20. århundrede vil du blive mødt med afrikanske, kinesiske, og europæiske twists på byens traditionelle retter. Der ligger adskillige restauranter i byen som ofte udpeges som nogle af verdens bedste.

Lima er derudover også hjemsted for den største mængde museer på et peruviansk byområde. Der er alt fra adskillige små specialitetsmuseer og nationalmuseer med fokus på naturvidenskab og italiensk kunst.

Derudover er nogle af de gamle kolonimure og –fæstninger fra 1867 også stadig at se i byen. En del af Church of Franciscos havnære mur er endda blevet fuldt restaureret.

Hvis du gerne vil udforske Peru på en autentisk måde bør du besøge Lima. Sørg for at placere byen højt på din destinationsønskeliste – det er en by du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Lima Tourist Information

Av Jose Larco 799
Miraflores 15074

T: +51 1 5952385

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Perus turistkontor

#Touristboard Peru Tourism Authority Jr. Ayacucho N° 459 – Of. 102 (a media cuadra de la Plaza de Armas) T: (073) 32-0249 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Peru #visitPeru #iPeru #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Lima Boutique & Luksushoteller

#Lima Lima Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lima
overcast clouds
16.1 ° C
16.2 °
16.1 °
82 %
2.6kmh
90 %
tors
19 °
fre
19 °
lør
19 °
søn
19 °
man
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lima
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Peru #Lima #iLima #visitLima #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her