Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lihue

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lihue

Lihue er den største by i Kauai og den mest populære gateway til øen, da den har en kommerciel lufthavn. Lihue er en blanding af smaragdfæller, der findes i hele Kauai og byder på komfort i byen. Denne by har flere strande til solbadning, butikker til souvenirs og flere historiske og kulturelle vartegn. Besøg ejendommen Kilohana for at se, hvordan livet var på en sukkerplantage, deltage i en traditionel luau og se den årtusinde gamle Alekoko – eller Menehune fiskedam. De berømte Wailua-vandfald, der vises på tonsvis af Kauai-postkort, er en kort køretur fra Lihue; fotografering er et must, men vandreture er valgfrit.

Ø-paradis Kauai er den perfekte destination for en øferie. Den fjerde største hawaiiske ø byder på en bred vifte af tropiske aktiviteter; fra at surfe på det fejlfri vand nedenunder til at udforske den frodige ørken ovenfor. Med over 60 strande rundt om øen er der en for enhver form for akvatisk sjov, fra tidevandsbassiner til vandsport. Af alle de smukke hawaiiske øer er Kauai den mindst udviklede kommercielt – og tilbyder en side af Hawaii i modsætning til andre af øerne. Jet ud til den udsøgte ø Kauai til en ferie fuld af sol, surf og simpelthen dejlig natur.

Kauai, eller Kaua’i, oplever et gennemsnit på 20 ° C i vintermånederne, så du kan medbringe din badedragt hele året rundt. Nyd de mange, mange valg af strande rundt om øen med en ny strand til enhver vandaktivitet. Tag børnene med til at se tidevandsbassinerne den ene dag, og den næste for at se nye havskildpadder eller baske munkesæler.

Nøjagtigt tilnavnet ‘Garden Isle’, halvdelen af ​​øen er en statspark eller vildmarksbevarelse. Tag en helikoptertur med båd gennem Na Pali-kysten, og bliv forbløffet over den taggede stenede kystlinje fra Kauai fra luften eller havet – så sørg for at medbringe de ekstra kamerabatterier og film. For en utrolig udsigt over nordkysten, rejse op til Kalalau Lookout og se den fantastiske Kalalau Valley og den uberørte Na Pali-kyst. Hvis du føler dig virkelig eventyrlysten, skal du klatre ned Kalalau-stien ned i dalen, den eneste landrute ind i området.

Poipu på sydkysten er hjemsted for Spouting Horn Beach Park, opkaldt efter en naturlig efterligning af en hvals tud, der ofte sender fjer af havvand op til himlen. Tag din snorkel og gå til Koloa Landing mod øst for et af de bedste steder at se det rigelige marine liv, især skildpadder. Sandy Poipu Beach, også i nærheden, er stedet for alle typer strandaktiviteter, herunder spotting af truede hawaiiske munkesæler.

Vestsiden af ​​Kauai er stedet for Waimea Canyon State Park og har over 70 kilometer vandrestier. Den største kløft i Stillehavet, Waimea Canyon er 16 kilometer lang og en kilometer dyb og giver rigelige muligheder for postkortværdige fotografier. Overnat i en hytte med en reservation på forhånd, og hent vandrekort fra Kokee Natural History Museum på vej op.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hawaii Tourism

Hawaii Visitors and Convention Bureau
2270 Kalakaua Avenue, Suite 801
Honolulu, HI 96815

T: +1 800 464 2924

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lihue
broken clouds
23.9 ° C
25.8 °
22.1 °
78 %
3.6kmh
75 %
tors
26 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
27 °
man
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lihue
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lihue #iLihue #VisitLihue #Hawaii #VisitHawaii #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her