Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Libreville

Gabon

#Gabon Rejser til Gabon Gabon ligger langs den vestlige kyst af Centralafrika, og har mere end 10% af sit land udpeget som nationalpark. Dette giver besøgende...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Libreville

Libreville ligger i Gabons kystnære region og giver let adgang til de omkringliggende nationalparker og floder med alle de eventyr, der venter der. Besøgende vil også finde mange muligheder for at udforske selve byen.

Det vigtigste marked i Libreville ligger i Mont Bouet. Der vil du finde hundredvis af boder, der sælger alt fra dagligvarer over husholdningsvarer til traditionel medicin. Passagerne er smalle og fjerkræet sælges nogle gange, mens det stadig er i live, så du kan let blive angrebet af middagkyllingen. Lige uden for markedet sælges lokalt produceret stof med tryk.

Husk at besøge National Museum for kunst og tradition når du er i Libreville. Andre museer der er meget interessante er det franske kulturcenter og Gabons nationalmuseum hvor du kan se mange lokale genstande, udskæringer, skulpturer samt udstillinger der viser stammelivet. Der finder ligeledes mange kulturelle begivenheder on koncerter sted, så sørg for at tjekke programmet for at se, hvad der kan være interessant under dit ophold.

Saint Marie katedralen i Libreville er noget af det du skal se. Det var det første mission, der blev grundlagt af bosættere i regionen. Libreville er en af de specielle byer, der byder dig varmt velkommen og inviterer dig til at blive fra det øjeblik du ankommer. På mange måder føles det som hjemme. Gør det til din næste destination, og der vil næsten ikke være grænser for, hvad du kan opleve.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Libreville
scattered clouds
23 ° C
23 °
23 °
83 %
1.5kmh
40 %
lør
27 °
søn
28 °
man
28 °
tirs
27 °
ons
26 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Libreville
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gabon #Libreville #iLibreville #visitLibreville #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her