Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Leuven

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Leuven

Leuven har en historie, der går tilbage til det 9. århundrede, men de to verdenskrige skabte en massiv ødelæggelse, der har forårsaget byen mange mørke dage.

I første verdenskrig dræbte for eksempel tyske soldater universitetsrektoren og alle politifolkene i byen. Mere end 230.000 bøger blev brændt, herunder over 1.000, der blev trykt før 1501.

På trods af den ødelæggelse, Leuven har set og sit ry som et universitetssamfund, er der stadig nogle fantastiske steder at se. Beguinage topper listen som et UNESCOs verdensarvssted, der blev lavet i 1998. Det er 3 hektar stort og tilbyder over 400 forskellige boliger i det historiske kvarter. Tag et øjeblik til at stoppe ved hovedindgangsporten, kigge ned ad murstenstien og nyde udsigten.

Sørg for at nyde Oude Markt, den gamle markedsplads, mens du er i byen for et besøg. Der er et par restauranter, men det er mest pubber, der er på pladsen. Det er her, alle går efter en øl, eller måske tre, og når solen spidser ud, vil terrasserne blive pakket.

En af byens skjulte perler er dens botaniske haver. Det, der gør disse haver unikke, er, at der er små, skjulte rum, der forgrener sig fra hovedhaverne, så der altid er et roligt sted at finde. Den centrale dam hjælper med at understøtte skildpadderne, og selv et par husdyr er blevet spottet fra tid til anden. Der er gratis adgang hele året rundt.

Leuven er en juvel i en by, der har overvundet mange tragiske omstændigheder. Bestemmelsesforløb gennem dets årer og får det samme til at ske med dig, i det øjeblik du stopper for et besøg.

Rejser til Leuven, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Leuven og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Leuven Tourist Information Office

Naamsestraat 3
3000 Leuven

T: +32 16 20 30 20

www: Website Link

Region Vlaanderen

VISITFLANDERS Visitor Information Centre
Grasmarkt 61
1000 Brussel

T: +32 2 504 03 90

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Leuven
clear sky
16.8 ° C
18.2 °
15.5 °
69 %
2.1kmh
0 %
søn
17 °
man
25 °
tirs
23 °
ons
24 °
tors
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Leuven
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Leuven #iLeuven #VisitLeuven #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her