Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Leon

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Leon

Den historiske by Leon blev grundlagt af romerne, delvis på grund af dens nærhed til ædle metaller. Leon er et stop på den berømte pilgrimsrute Camino de Santiago.

Leons gotiske katedral fra 1100 tallet er kendt for de mest utrolige glasmalerier, omkring 1800 kvm.

Den fantastiske renæssancebygning, Hostal de San Marcos, var det traditionelle hvilested for pilgrimme på Camino de Santiago. Andre interessante bygninger i byen er Palacio de los Guzmanes fra det 16 århundrede og eventyrslottet Casa de los Botines, der blev designet af Gaudi. Interessant er også Basilica de San Isidoro som er det sidste hvilested for 23 af Leons monarker.

Byens kubelignende moderne kunstmuseum, Museo de Arte Contemporaneo de Castilla y Leon, har en betagende flerfarvet facade, der er inspireret af katedralens glasmalerier.

Den del af Leon, der er kendt som Barrio Humedo har mange af byens tapasbarer, musiksteder og natklubber i dette område.

Udflugt fra Leon

Byen Astorga igger cirka 50 kilometer fra Leon og fik betydning i middelalderen, fordi den lå på både Camino de Santiago og den romerske Via de la Plata. Her finder du et andet af Gaudis mesterværker, Palacio Episcopal, der er et fremragende museum, Museo de los Caminos, med artefakter og samlinger vedrørende Camino de Santiago og pilgrimme. I Astorga ligger også den specielle Santa Maria katedral og kirken San Bartolome.

Du kan også besøge Las Medulas. Dette er stedet for de romerske guldminer, der gjorde området så rigt. Det var den vigtigste guldmine i Romerriget, og 900.000 tons blev fjernet fra området. Det har efterladt et fascinerende landskab, som nu er UNESCO World Heritage Site.

Picos de Europa Regional Park i den nordvestlige del af provinsen har omkring 30 afmærkede vandreruter, der fører dig gennem dens forskellige økosystemer og landskaber, fra isdale til egetræsskove og alpine enge. Skiløb er muligt her om vinteren på San Isidro, og der er faciliteter til vandsport på de store søer. Der er masser af besøgscentre rundt om i parken.

Rejser til León, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i León og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information León

Plaza Regla 2
24003, Leon

T: +34 987 237 082

www: Website Link

Turismo de Castilla y León

Centro Cultural Miguel Delibes
Avenida Monasterio Nuestra Señora de Prado 2
47015 Valladolid

T: +34 983376405

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Leon
clear sky
25.1 ° C
29.1 °
24.8 °
22 %
3.1kmh
1 %
fre
28 °
lør
30 °
søn
28 °
man
30 °
tirs
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Leon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Leon #iLeon #VisitLeon #CastileLeon #Cylesvida #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her