Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lemnos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lemnos

Lemnos ligger i det Nordægæiske Hav og er en af de største græske øer. Øen byder på et stort udvalg af lækre strande.

På den østlige del af øen er terrænet for det meste fladt, så hvis du gerne vil have et mere barskt terræn med en bjergatmosfære skal du søge mod vest under dit besøg. De mange bjergskråninger på øen bruges som græsningsarealer, hvorfra der produceres en ost ved navn Kalathaki Limnou, fremstillet af gedemælk og fåremælk. Øen var hellig til Hefaistos og mange af dens ruiner stammer fra så langt tilbage som Bronzealderen.

Myrina fæstningen har det hele

Fæstningen befinder sig langs en højderyg med udsigt over havet og byder på en oplevelse du sent vil glemme. Den lille by byder på et stort udvalg af fantastiske gallerier og restauranter, hvor du uden tvivl vil kunne tilfredsstille enhver trang. Tag en tur op til fæstningen for at mætte din udforskningstrang. Området byder også på en fantastisk strandstrækning som du med fordel kan nyde efter en lang dags udforskning. Myrina har så meget at byde på, at du umuligt vil kunne tage skuffet hjem.

Poliochni ruinerne befinder sig omkring 30 kilometer øst for Myrina. Disse ruiner er kendt for at være den ældste boplads i hele Europa. De huse, forretninger, og andre bygninger du vil se her stammer fra det 3. årtusinde f.Kr., så ruinerne byder på et enestående indblik i historien. Dernæst er Ifestia en naturlig tilføjelse til rejseplanen. Her kan du se søjler som er dedikerede til øens protektoratsguder.

Hvilken strand foretrækker du?

Hvis du er på udkig efter en fuldt organiseret strand bør du besøge Plati Beach, hvor du vil blive mødt med et udvalg af taverner med lokale fiskeretter. Derudover er det her muligt at deltage i adskillige vandsports. Hvis du bare er interesseret i en hurtigt bid mad kan du besøge en af strandens caféer.

Hvis du derimod er interesseret i en stor strand med blødt sand og gode vindstød til surfing bør du søge mod Keros Beach, som befinder sig på den østlige side af øen. Denne strand byder på en mere robust oplevelse og giver samtidig mulighed for at slippe væk fra menneskemængden for en stund.

Mellem disse to ekstremer ligger Thanos Beach. Denne strand befinder sig 4 km syd for Myrina og byder på både rent vand og blødt sand. Det er ikke hele stranden som er færdigudviklet, så du kan enten ligge på en solseng eller tage dit eget tæppe med.

Lemnos er en smuk ø som byder på et hav af afslapningsmuligheder. Uanset hvordan du foretrækker at slappe af kan du regne med, at Lemnos har de rette faciliteter. Er du klar på en ferie, så bør du overveje en tur til denne græske ø.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lemnos
few clouds
26 ° C
26 °
26 °
61 %
5.7kmh
20 %
man
29 °
tirs
29 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lemnos
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lemnos #iLemnos #VisitLemnos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her