Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Leipzig

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Leipzig

At kombinere moderne og historiske synspunkter gennem historien er, hvad Leipzig altid har været kendt for at gøre det så godt. Det er i hjertet af den centrale tyske hovedstadsregion, kun en kort rejse fra Berlin. Det har været en handelsby siden Romerrigets tider, fordi den sidder ved sammenkoblingen af ​​to store handelsveje. På et tidspunkt var det Europas største bastion af kultur og læring inden for både udgivelse og musik.

Fordi det var en del af Østtyskland efter opdeling af regionen efter Anden Verdenskrig, havde den indflydelse, som Leipzig havde reduceret kraftigt, selvom det var den rigeste økonomi under sovjetisk kontrol. I dag har byen dog taget de erfaringer, der er lært fra denne periode i historien, og har vævet den ind i en smuk kombination af restaurering og fornyelse. Derfor er det så vigtigt at besøge disse nøglesider!

Hvor Bach arbejdede som kantor

En af de største klassiske komponister nogensinde, Johann Sebastian Bach, kaldte Leipzig hjem i nogen tid, og mange af de store værker, som han komponerede, havde sandsynligvis deres start i St. Thomas Church. Kirken er hjemsted for et af de bedste drengekor i verden, så hvis du kan fange en forestilling, mens du er i byen, skal du helt sikkert tage tiden! Kirken selv rummer også resterne af Bach, og stedet går tilbage til det 13. århundrede. Med rød og hvid popping med farve fra det indre blev de fire klokker i tårnet støbt i det 16. århundrede og fungerer stadig i dag.

Efter at have set dette historiske vartegn synes det kun passende at besøge et mere moderne vartegn også. Battle of the Nations Monument, som er en af ​​de største i hele Europa, blev bygget for at fejre den sejr, som de lokale tropper havde i kamp mod Napoleons tropper. Hvad der er interessant ved dette monument er, at den kamp, ​​det mindes, ses som en afgørende sejr af den tyske nation, selvom Tyskland ikke eksisterede som et land på det tidspunkt, hvor slaget blev udkæmpet. Monumentet om natten er et storslået syn!

Udsigt over Leipzig ?

Den bedste udsigt over Leipzig kommer fra toppen af ​​City-Hochhaus, som er den højeste bygning i byen og en af ​​de højeste i hele Tyskland. Det er 36 etager højt og blev faktisk bygget til at være en del af universitetet i Leipzig. Det lejes ud til private lejere, men du kan få adgang til en udsigtsplatform op på taget for at få en spektakulær udsigt over byen.

Efter at have set skønheden i Leipzig ovenfra, hvorfor så ikke se skønheden i denne by fra et andet perspektiv? De botaniske haver i denne by er de ældste i Tyskland og er endda en af ​​de ældste i verden. Det er åbent hver dag uden beregning, så du kan se haverne, der dateres tilbage til mindst 1542. Selvom krigene i området tidligere har ødelagt mange af grunde, er det blevet fuldstændigt rekonstrueret til at huse mere end 10.000 forskellige arter.

Rejser til Leipzig, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Leipzig og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Leipzig

Leipzig Turistinformation Hotel & Apartment Leipzig Leipzig Julemarked Leipzig har historiske shoppinggallerier, kærligt restaureret, som er typiske for arkitekturen i byens centrum. Der er gode butikker, en...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Leipzig
clear sky
16.4 ° C
17.1 °
14.5 °
82 %
2.6kmh
0 %
søn
30 °
man
30 °
tirs
31 °
ons
34 °
tors
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Leipzig
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Leipzig #iLeipzig #VisitLeipzig #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her