Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Leicester

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Leicester

Leicester med cirka 330.000 indbyggere er en af ​​Englands mest multikulturelle by. Leicester blev hårdt beskadiget under anden verdenskrig, men er i dag en moderne by, hvor moskeer, kirker og sikh templer ligger side om side.

For en kulturel oplevelse skal du prøve at besøge Leicester under en af de store hindu festivaler. Diwali, Festival of Light, afholdes i oktober eller november og tiltrækker omkring 20.000 tilskuere. Også i oktober fejres Navrati over ni dage.

Leicester blev grundlagt af romerne under navnet Ratae Coritanorum. Senere blev Leicester erobret af danske vikinger. I 1265 tvang Jarlen af Leicester, kong Henry III til at afholde det første parlament i England på det nu ødelagte Leicester Castle.

Leicester blev en stor industriby efter opførelsen af Grand Union Canal mellem London og Birmingham og i 1832 kom jernbanen til byen.

Joseph Merrick levede fra 1862 til 1890 og led af en ekstremt sjælden genetisk lidelse kendt som neurofibromatose, udtrykt ved en grotesk deformitet. Joseph tilbragte meget af sit liv i som cirkusattraktion. Den biografiske bog Elephant Man: A Study in Human Dignity af Sir Frederick Treves blev til en Oscar vindende film i 1980 med Anthony Hopkins i hovedrollen.

Seværdigheder i Leicester

Byens centrum er hovedsageligt victoriansk og klokketårnet fra 1868 fungerer som det vigtigste vartegn.

St Martin’s Cathedral, der oprindeligt blev grundlagt i det 11. århundrede, er en af de seværdigheder som du skal besøge.

Leicester har det eneste Jain tempel uden for det indiske subkontinent. En nedlagt kirke blev omdannet ved hjælp af materialer, der blev sendt fra Indien.

En af de mest populære attraktioner er National Space Center, det største af slagsen i Storbritannien. Det har en fantastisk udstilling om rum, raketter og planeter samt et kuplet rumteater.

New Walk Museum udstiller dinosaurskeletter og egyptiske mumier, og det nyåbnede afsnit om World Arts har endda lånt genstande fra British Museum og Victoria and Albert Museum i London.

The Jewry Wall Museum udstillinger om Leicesters romerske fortid. Resterne af de romerske bade er den største overlevende romerske bygninger i England.

Newarke Houses Museum og har forskellige udstillinger, herunder en udstilling om Thomas Cook og Daniel Lambert.

Rejser til Leicester, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Leicester og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Leicester Tourist Information

4A St Martins
Leicester, LE1 5DB

T: +44 116 299 4444

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Leicester
overcast clouds
9.5 ° C
11.1 °
8.3 °
92 %
2.1kmh
96 %
tors
16 °
fre
15 °
lør
16 °
søn
17 °
man
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Leicester
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Leicester #iLeicester #VisitLeicester #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her