Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lefkas

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lefkas

Lefkas ligger i det Ioniske Hav. Denne smukke græske ø byder på smaragdgrønt vand, betagende klippeudsigter, og enestående strandområder. Øen er forbundet til fastlandet med en flydenbro, så det er nemt at komme dertil og derfra. Lefkas spiller en stor rolle i myterne om Afrodite og Odysseus og en af dens markedsføringspunkter er, at mange af scenerne i Homers Ithaca tager sted på øen. Hvis du er klar til en solskinsrig ferie behøver du ikke lede længere – Lefkas er et fantastisk sted at besøge.

Første stop: klosteret med den vidunderlige udsigt!

Moni Faneromenis blev bygget i det 17. århundrede og befinder sig ved bakkerne et par kilometer udenfor byen. Klosteret blev ødelagt i 1886 men er siden blive genopbygget. Nu byder det på en af de mest betagende udsigter du nogensinde vil blive mødt med. Lagunen er noget helt særligt og den dejlige udsigt over byen er ikke til at klage over. Derudover udstilles der et væld af religiøse kunstværker på klosterets museum. Det er en tur du uden tvivl vil nyde.

Nu hvor du alligevel besøger Lefkas historiske områder kan du ikke tillade dig at springe over Agia Mavra fæstningen. Denne venetianske bygning blev opført i det 14. århundrede og befinder sig lige overfor dæmningen. Mange historier om korstogene nævner denne fæstning. Da lavvandet gør det muligt at gå ud til øen, selv før der blev bygget en vej, er det et sted som virkelig vil sætte gang i fantasien mens man hører nogle af de gamle historier.

Strand, vand, og sol… Hvad kan man ellers ønske sig?

Man kan umuligt nægte, at der er noget utroligt smukt ved Porto Katsiki stranden. Klipperne strækker sig så højt op mod den krystalklare blå himmel og byder på en betagende udsigt over strandens stille vande. Gå en tur langs stranden og lad bølgerne klappe mod dine fødder eller tag et tæppe med, så du kan sidde på stranden og slappe af i ro og mag. Der er ofte mange mennesker på stranden, da den gang på gang er blevet udnævnt den bedste i Europa, men fordele ved dette er naturligvis, at den er utroligt organiseret.

Hvis du gerne vil have en lidt mere rustik oplevelse bør du i stedet besøge Kalamitsi Beach, som for det meste ikke er sprængfyldt med gæster. Her kan du se en lang række monolitter, som står blandt bølgerne som ramler mod kysten. Stranden er ikke veldefineret, så det anbefales, at man medbringer et par sko hvis man gerne vil gå en tur, for at slippe for at få sten i fødderne.

Vandsport er naturligvis altid en god mulighed – især windsurfing. Man kan leje alt det nødvendige udstyr på øen og hvis man gerne vil have den bedst mulige oplevelse kan man tage en færge ud til en afsidesliggende øer. Her er der ofte endnu bedre vindstød og bølger.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lefkada
few clouds
26 ° C
26 °
25.6 °
57 %
2.6kmh
20 %
tors
26 °
fre
30 °
lør
28 °
søn
26 °
man
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lefkas
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lefkas #iLefkas #VisitLefkas #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her