Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Las Vegas

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Las Vegas

“What happens there stays there”, eller det er i det mindste, hvad der står i alle reklamebrochurerne. Las Vegas er en by, der tilbyder masser af lys, store forestillinger og adgang til nogle af de bedste naturlige og menneskeskabte vidundere i det vestlige USA.

Hvis man vil opholde sig i Las Vegas, går det som ofte ud på at finde det rette hotel på Las Vegas Strip. Der er mange at vælge mellem, også nogle, der er familievenlige, og der er næsten altid ledige værelser. De fleste hoteller tilbyder også incitamenter med ophold, såsom gratis måltider, shows eller aktiviteter. Hvis du planlægger det på forhånd vil du kunne få dine rejsepenge til at række overraskende langt.

Kasinoerne i Las Vegas er tilbøjelige til at få det meste af opmærksomheden, men der er også smukke ting at se uden for byen. Der bør altid være en tur til Hoover Dam på programmet. Den blev færdigbygget i 1947, og de fleste dage kan man komme på rundtur inden i dæmningen. Der er også talrige mulighed for at deltage i vandsport på Lake Mead.

Det kan også anbefales at tage en lang dagstur ud til Grand Canyon under dit ophold i Las Vegas. Det er muligt at gøre en weekend ud af det, så du kan komme lidt på vandretur. Der findes også helikopterture fra byen på forskellige tidspunkter på året. Gå ikke glip af chancen for at se et af de største naturvidundere, USA har at byde på.

Du bør også have på programmet at tilbringe tid på Fremont Street om aftenen. En række lys under taget der er flere husblokke lang giver et lysshow hver time. Fine restaurant, spil og underholdning Las Vegas’ hjerte. Du kan skræddersy din oplevelse og gøre det til den perfekte ferie. Lad os vide, hvad du ønsker, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din tid i denne utrolige by lige med det samme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nevada Tourism

TravelNevada
401 N. Carson Street
Carson City, NV 89701

T: +1 775 687 4322

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Las Vegas
few clouds
34.3 ° C
35.7 °
33.4 °
33 %
8.8kmh
20 %
lør
36 °
søn
37 °
man
36 °
tirs
37 °
ons
39 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LasVegas
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#LasVegas #iLasVegas #VisitLasVegas #Nevada #VisitNevada #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her