Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Las Palmas de Gran Canaria

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Las Palmas de Gran Canaria

Gran Canaria, som ofte kaldes et miniature kontinent, fordi den har rigtig mange forskellige landskaber og klimaer pakket ind i et lille område, er et sted, hvor eventyret venter.

Der er lange strande, der har glitrende hvidt sand, mens dybt grønne kløfter inviterer besøgende til at klatre ned og se sig omkring. Med en tredjedel af øen beskyttet biosfærereservat er lejlighederne til at gå på opdagelse i naturen allestedsnærværende.

Planlægger du et besøg til Gran Canaria, så du selv kan se de Kanariske Øer? Her er nogle få af de vigtigste ting, du bør overveje at få med, når du kommer besøg næste gang, du skal på ferie!

Gran Canaria, som ligger midt på trækruten for mange fugle, er et paradis for fuglekiggere og vil endda tiltrække opmærksomhed fra de, der aldrig har været interesseret i fugle før. Hvis du kun får en enkelt chance til at gå på opdagelse, mens du er på øen, anbefaler vi at tage til Palmitos Park for at se volieren. Det ligger omkring 10 kilometer nord for de store turistområder, men den korte rejse er det bestemt værd.

Du vil finde vandrestier, der vil føre dig gennem højtliggende majestætiske plateauer, der står vagt over parken. Du kan se rovfugle, der optræder i fugleshows i amfiteatret, hvis du vil, og du kan standse et øjeblik og se svanerne svømme astadigt rundt. Der er over 150 slags kaktusser i parken, over 40 forskellige slags palmetræer og 230 forskellige slags fugle, du kan se, mens du er ude på opdagelse i den smukke park.

Der er altid tid til at slappe af på stranden og du har utvivlsomt sat tid til side til at solbade, nyde nogle få bølger og måske nogle få cocktails. Når du er klar til at se mere, skal du tagge til Tarajalillo, for du kan tage en flyvetur, så du kan se øen ovenfra. Hvis du ikke har mod at rejse lidt mere, er det en dejlig oplevelse at tilbringe tid i Puerto de Mogan på grund af de mange kanaler, der forbinder havnen med marinaen. Hvis du kommer om fredagen, kan du få lov at opleve et af de bedste markeder på de Kanariske Øer!

Hvis du ikke har noget imod en ekstra vandretur er Roque Nublo et af øens højeste punkter. Det er et af de berømte vartegn på øen, og det er en kæmpe vulkansk klippe der er 80 meter høj.

Rejser til Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Las Palmas de Gran Canaria og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Las Palmas de Gran Canaria Tourist information

C/ León y Castillo 17
35003 Las Palmas De Gran Canaria

T: +34 928 219 600

www: Website Link

Turismo de Canarias

Promotur Canary Islands Tourism
C/ Victor Hugo, 60
35006 Gran Canaria

T: +34 928290579

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Gran Canaria Boutique & Luksushoteller

#GranCanaria Gran Canaria Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Gran Canaria Gran Canaria, der ofte kaldes et mini-kontinent, tilbyder...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Las Palmas de Gran Canaria
few clouds
22.9 ° C
23.2 °
22.8 °
73 %
9.3kmh
20 %
søn
24 °
man
24 °
tirs
24 °
ons
23 °
tors
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LasPalmasDeGranCanaria
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#LasPalmasDeGranCanaria #iLasPalmasDeGranCanaria #VisitLasPalmasDeGranCanaria #CanaryIslands #Latituddevida #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her