Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Larnaca

Cypern

#Cyprus Rejser til Cypern Cypern har været et fast sted at tage på ferie i næsten 2000 år. Grunden til, at det er sådan et populært...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Larnaca

Takket været byens beliggenhed langs Cyperns sydlige kyst, byder Larnaca på smaragdgrønt vand, palmetræer, og hvide sandstrande.

Byen har spillet en vigtig rolle i historiens gang og det menes, at dens navn er en hyldest til de flere end 3.000 sarkofager i området. Byen menes at have været bosat siden det 13. århundrede f.v.t. og byder derfor på historier fra nogle af de mest interessante kulturer verdenshistorien har bevidnet, såsom fønikerne og assyrerne.

Der findes adskillige landmærker i byen

En af de vigtigste kirker indenfor den kristne tro befinder sig i Larnaca. Church of Saint Lazarus siges at være hjemsted for Lazarus’ anden grav, efter, at Jesus, ifølge den kristne tro, bragte ham til live igen. Kirken afspejler alt det gode Lazarus ifølge den ortodokse tradition gjorde for Cypern. Uanset om du er typen som interesserer dig for religion eller ej, så er kirkens ikonostase et besøg værd i og for sig selv.

Hvis vejret ikke samarbejder nok til at tillade en tur til stranden er katakomberne under Phaneromeni Church et godt alternativ for besøgende som gerne vil se byens fundament på en unik måde. Følg trapperne indeni i kirken, ned til de to underjordiske klippekamre. Nogle mener, at kamrene engang for længe siden brugtes som et hedensk begravelsessted, hvorimod andre hævder, at de er velsignede og byder på helende egenskaber. Har du hovedpine eller lider du af andre småsygdomme bør du gå rundt om katakomberne tre gange og efterlade et stykke tøj ved det sydlige vindue. Det siges at skulle hjælpe.

Unikke smagsvarianter på markedet

Larnaca er en by med utallige skjulte perler og steder som hver især er et besøg værd. Uanset hvor øjet vender hen har byen noget fantastisk at byde på, fra hjemmelavet pita til gamle mænd som laver smukke stearinlys. Byens gamle marked er især et besøg værd, da området byder på alt fra traditionelle produkter til verdens største tøjkæder. Det er et af de steder i verden, hvor fortiden og nutiden mødes.

Når vejret samarbejder kan du med fordel smutte ned forbi MaKenzy Beach. Denne veludviklede strand byder på smukt, gyldent sand, og et stort udvalg af nærliggende restauranter, hvis du nu skulle gå hen og blive sulten. Stranden ligger endda tæt på lufthavnen og nogle af de lokale natklubber. Vandet er lavt de fleste mange meter, så det er den perfekte strand for familier med børn og/eller interesse i vandsport. Hvis du virkelig er ude efter den klassiske Cypernoplevelse er det denne strand du bør besøge.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cyperns turistkontor

#Touristboard Cyprus Tourism Authority T: +357 22691100 e-mail: cytour@visitcyprus.com WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Cyprus #visitCyprus #iCyprus #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Cypern

#Cypern #Covid19 Coronavirus status / statistik - Cypern Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Cypern valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#Cyprus #euro #eur #currency

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Larnaca
clear sky
21.3 ° C
21.6 °
19.7 °
66 %
2.1kmh
0 %
tirs
25 °
ons
26 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LARNACA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Larnaca #iLarnaca #VisitLarnaca #Cyprus #VisitCyprus #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her