Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lara

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lara

Enestående gyldent sand, krystalklart blåt vand og skønt vejr er det, du kan forvente på en ferie i Lara. Med en strækning af sandstrand på 12 km, der er indrammet af det smukkeste krystalklare blå vand er Lara et populært baderesort, der ligger lidt vest for Antalya i den sydvestlige del af Tyrkiet. Ferier i Lara byder feriegæster på en solrig ferieoplevelse med middelhavsklima, hvilket betyder, at temperaturerne kommer op på 35 grader i sommersæsonen og er mild i de korte vintermåneder.

Med det glimtende Middelhav og masser af liggestole til afbenyttelse byder ferier i Lara på en solrig og foryngende ferieoplevelse. For dem, der ønsker lidt spænding, er der også en mangfoldighed af aktiviteter tilgængelige, såsom jetski, kajakker og snorkling. Shoppingmulighederne i Lara er normalt begrænset til hotellerne, men en kort tur til Antalya vil lige være noget for alle shopaholics. Antalya har utallige boder, der sælger traditionelle tyrkiske lædervarer, tæpper og smykker. Det giver dig muligheden for at bruge dine handle-evner og shoppe, indtil du ikke kan mere!

Bagefter kan du slappe af i en af de mange restauranter og caféer, hvor du kan smage noget af den lækre traditionelle tyrkiske mad, såsom tandir-kebab og kulakli-suppe. Om aftenen kan du slappe af, mens du nyder den kølige havbrise på din ferie i Lara, eller hvis du stadig har energi, kan du tage dine dansesko på og tage på en af de barer eller klubber, der findes på mange af hotellerne i Lara eller tage den korte tur til Antalya og opleve det uafbrudte natteliv her.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Antalya Province
scattered clouds
27.3 ° C
27.3 °
27.3 °
69 %
2.6kmh
40 %
tors
28 °
fre
32 °
lør
35 °
søn
33 °
man
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lara #iLara #VisitLara #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lara
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her