Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lanzarote

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Lanzarote Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Lanzarote

Lanzarote er den østligste af De Kanariske Øer, kun 100 kilometer ud for den afrikanske kyst. Tilhørende Spanien betyder navnet noget som “Røde bjerge” på øens sprog, i det mindste er det, hvad nogle eksperter siger. Øen har en rig flora og fauna og en livlig kunstscene. Et vidunderligt sted til din næste ferie.

De Kanariske Øer har fortryllet rejsende og beboere i århundreder, men intet sted er så magisk som Papagayo Beach. Det er ikke den største strand i verden, og den har heller ikke de smukkeste klipper i verden, som mange berømte strande har. Det åbner kun i en halvcirkelformet bugt, der forsigtigt omgiver dets smaragdfarvede vand. Og det giver en dybblå himmel, når dagen er klar. Samlet set finder du en deceleration af dit liv her.

Hvis du føler dig eventyrlysten, hvorfor ikke besøge lava felterne. Det er sjovt at opdage og tilbyder nogle af de smukkeste udsigtspunkter på øen Fire Mountains. Med Timanfaya National Park finder du en lille version af Yellowstone Park i USA. Gejsere skyder deres springvand op i himlen, fordi der er meget vulkansk aktivitet her, men vær opmærksom på, at antallet af besøgende er strengt reguleret, og at forhåndsplanlægning er bydende nødvendigt. Hvorfor prøver du ikke en sjov måde at udforske parken: på bagsiden af ​​en kamel!

Da der stadig findes mange aktive vulkaner på øen, er der også et antal kratere at besøge. El Golfos krater og lagune har det hele, en strålende farverig oplevelse for rejsende, der sætter pris på mangfoldighed: en rustik strand, et krater, der er værd at se – og masser af smukke fotomuligheder!

Hvis du leder efter en virkelig spektakulær oplevelse, skal du gå under jorden. I Cueva i Los Verdes i Haria-regionen finder du indgangen til en to kilometer lang afkølet lavatunnel, og hulens mest fantastiske attraktion er lige ved indgangen: koncertsalen, som komfortabelt kan passe næsten 500 mennesker!

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Arrecife City Walk

#CityWalk City Walking Tour Arrecife, video Arrecife https://www.youtube.com/watch?v=9Wy-NvZUfDk   #Arrecife #Spain #Citywalk #Sightseeing #Video
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Arrecife Lanzarote Airport

#ACE #Airport César Manrique-Lanzarote Airport Aeropuerto de César Manrique-Lanzarote Arrecife Spain Airport website IATA: ACE ICAO: GCRR ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lanzarote #Spain #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her