Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lambi

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lambi

Den smukke by Lambi ligger kun 1,5 km fra Kos by på den nordøstlige kyst af Kos i Grækenland. Den tilbyder en rolig base og en fremragende strand og med kort afstand til alt det, der sker i øens hovedstad – et fremragende valg til din sommerferie i år! Den lange og brede strækning sandstrand strækker sig 800 meter langs kysten i Lambi. Det er den ideelle base til familieferier med masser af restauranter, caféer og barer lige bagved stranden til de forfriskninger, der er behov for i løbet af dagen. En badeferie i Lambi byder også på en række vandsportsfaciliteter, såsom parasailing og windsurfing. Så uanset om du ønsker en lang afslappende dag i solen eller en aktiv dag i vandet, er der noget for alle på en ferie i Lambi.

En ferie til Lambi tilbyder et roligt og afslappende miljø med alle faciliteterne i Kos kun en kort gåtur væk. Tag ind til byen for at se nogle af de betagende gamle græske og romerske ruiner, inklusive søjler og mosaikker. Hvorfor ikke besøge ridderslottet fra det 15. århundrede eller det gamle Hippokrates’ træ på din ferie i Lambi, du vil ikke blive skuffet. Tag ind til byen for at finde den perfekte gave og bare finde en café, hvor du kan læne dig tilbage og planlægge det næste, du skal lave på din ferie i Lambi.

For en skøn dag ude på din familieferie ligger Lambi tæt på vandlandet i Psalidi, eller du kan tage lidt længere væk til Mastichari og prøve rutsjebanerne og forlystelserne i det største vandland på De Ægæiske Øer. Du kan bestille en bådtur rundt om øen eller tage ud på en tur med en båd med glasbund på din ferie i Lambi. Når solen går ned, kan du tage på en lokal bar og prøve noget af den lokale mad og lytte til bølgerne, der blidt bølger ind over kysten, eller du kan tage på barerne eller natklubberne i Kos by for en livlig aften med dans hele natten – valget er dit på en ferie i Lambi.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kos
clear sky
36.7 ° C
36.7 °
36.7 °
49 %
11.9kmh
0 %
fre
37 °
lør
29 °
søn
29 °
man
28 °
tirs
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lambi #iLambi #VisitLambi #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lambi
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her