Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lagos

Nigeria Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Nigeria

#Nigeria Rejser til Nigeria Nigeria har altid været et svært land at besøge. Det er det mest folkerige land på det afrikanske kontinent og er derfor...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lagos

Lagos er en af de hurtigst voksende byer i hele verden, samt det største byområde på det afrikanske kontinent. Denne havneby byder besøgende på store, åbne strande, unikke festivaler, og private hoteller, så du kan slappe af på din helt egen måde. Byens beliggenhed ved Atlanterhavet gør, at der er adskillige strande du kan drage til, når vejret er varmt, som for eksempel Bar Beach, Elegushi Beach, og Alpha Beach.

Strandene er store, men kan sjældent regne med at slippe for en større menneskeskare, med mindre du vælger at tage på en semiprivat hotelstrand, såsom ved Inagbe Grand Beach Resort. Der findes adskillige hoteller længere ude fra byen, hvilket er perfekt for dem, som foretrækker en stille atmosfære.

Hvad festivaler angår har Lagos uendeligt meget at byde på året rundt, heriblandt film-, fisk og skaldyrs-, jazz-, og fotografifestivaler. Festac Food Fair er en af byens mest populære festivaler, men flere end én million deltagere hvert år. Mange af festivalerne varer 3-5 dage, så du har nok tid til virkelig at nyde alt de indebærer.

Hvis du er typen som gerne vil have lidt tid væk fra centrummets stress og jag bør du lægge turen forbi Freedom Park. Dette område ligger downtown og giver dig muligheden for at udforske historien bag Broad Street Prisons. Hele parken er et mindesmærke for det 50. jubilæum for, at landet blev selvstændigt, hvilket fejredes i 2010. Parken byder på regelmæssige sociale og rekreationsbegivenheder.

Lagos byder på en moderne og afslappe oplevelse som ingen bør være foruden. Sørg for at planlægge et besøg snarest muligt. Det er den perfekte destination og du vil uden tvivl få dig en ferie du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lagos
overcast clouds
24.2 ° C
24.2 °
24.2 °
73 %
3.1kmh
97 %
tirs
27 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lagos
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nigeria #Lagos #iLagos #visitLagos #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her