Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#La Romana

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit La Romana

Uspolerede strande, der strækker sig miles og miles, er en grund til, at folk stadig vender tilbage til La Romana for deres feriedestination. Familier elsker denne destination på grund af de sikre strandområder og langsommere tempo i miljøet, hvilket gør det nemt for dem at administrere alle familiemedlemmer uden bekymring på de dejlige resorts. Ferierende kan slappe af på deres udvej eller tage en tur ind i byen for at opleve den dominikanske kultur og venlige mennesker.

La Romana giver dig mange muligheder for en mindeværdig ferie. Fantastiske strande, rolige bugter, livlige omgivelser og håndværksmæssige landsbyer gør La Romana til en favorit på feriemål. Valgene er uendelige, så vælg La Romana til en uforlignelig ferieoplevelse.

La Romana ligger i den Dominikanske Republik og er et fantastisk sted for din familieferie eller dit private tilbagetog. Feriestederne er behagelige med mange bekvemmeligheder og ingen grund til at forlade udvej, hvis du ønsker at deltage i aktiviteter, men ikke forlade dit hotels komfort.

At forlade din udvej og gå ind for at opleve byen er en fantastisk måde at blive mere opmærksom på glæden ved den dominikanske kultur. Der er ugentlige markeder, hvor du kan finde de perfekte souvenirs til at huske din rejse eller tage hjem til dem, der ikke er heldige nok til at slutte sig til dig. Lækre spisesteder kan også findes på mange lokale caféer og restauranter.

Marinarium er et behageligt dagseventyr i sjov og udforskning, hvor du kan lære om det lokale marine liv. Tag på en sightseeingtur gennem området for at opleve de smukke strande, sukkerrørsmarker og den Dominikanske livsstil.

En anden populær dagstur er den maleriske landsby Altos de Chavon. Landsbyen, der er bygget til at replikere en middelhavsby fra 1600-tallet, har brostensbelagte gader foret med lanterner. Der er flere gode restauranter i middelhavsstil, et antal hyggelige butikker med forskellige håndværkere fra lokale håndværkere og tre gallerier, der udviser talent fra studerende fra stedets designskole. Se skønheden ved St. Stanislaus Church og det autentiske amfiteater med 5.000 sæder.

Hvis du er på udkig efter lidt mere action på din ferie, skal du gå til det nærliggende Punta Cana for et travlt natteliv med mange klubber at vælge imellem. Nyd en solnedgangstur langs stranden med hesteryg.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

La Romana Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

La Romana
broken clouds
27.2 ° C
27.2 °
26.9 °
94 %
3.1kmh
75 %
lør
31 °
søn
30 °
man
31 °
tirs
33 °
ons
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LaRomana
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #LaRomana #iLaRomana #visitLaRomana #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her