Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#La Pineda

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit La Pineda

Med smukke gyldne sandstrande og lavt vand er La Pineda den perfekte destination for en familieferie i solen. Den populære ferieby La Pineda ligger på Costa Dorada i Spanien og tiltrækker mange feriegæster hvert år på grund af de lange sandstrande.

En strandferie i La Pineda tilbyder feriegæster et udvalg af strande, fra den 2,5 kilometer lange gyldne sandstrand til de små og afsidesliggende stenstrande langs kysten. Den største strand, med Blå Flag, er et fantastiske valg for familier; med gode faciliteter og skønne vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandski, dykning og parasailing. Der er rigeligt med plads til at man kan finde det perfekte sted at slappe af i solen. Hvis du er ude efter endnu mere fred og ro, kan du tage en gåtur langs kysten og finde den perfekte lille stenstrand bare til dig.

Hvis du vil have en kulturel oplevelse under ferien i La Pineda kan du tage til nabobyen Cambrils for at opleve slottet, fortet eller den traditionelle fiskerihavn. Hvis du har lyst til at rejse lidt længere under ferien, kan du besøge Barcelona med alle de fine museer og butikker. Et besøg i Barcelona er ikke komplet uden et besøg i den gotiske- og Sagrada Familia katedral.

For de aktive typer er der god mulighed for rideture, tennis eller golf under ferien. La Pineda tilbyder en lang række sportsaktiviteter både til lands og til vands. For skønne familie oplevelser ligger Port Adventura forlystelsesparken tæt på byen, og her er der rigeligt med aktiviteter og vilde forlystelser til hele familien.

I La Pineda finder man også det store vandland Aquopolis og der tilbydes mange bådture fra byen. Der er mange traditionelle restauranter, barer og underholdningsmuligheder i La Pineda, men hvis du vil feste hele natten, bør du tage til den livlige ferieby Salou.

Rejser til La Pineda, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i La Pineda og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Barcelona
few clouds
19.8 ° C
21.5 °
17 °
77 %
0.5kmh
20 %
fre
20 °
lør
21 °
søn
20 °
man
21 °
tirs
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LaPineda
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#LaPineda #iLaPineda #VisitLaPineda #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her