Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#LaGomera

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

San Sebastian de La Gomera

#SanSebastianDeLaGomera Visit San Sebastian de La Gomera Rejser til San Sebastian de La Gomera, Spanien Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

La Gomera Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev La Gomera

Øen La Gomera ligger ud for den sydvestlige del af Tenerife og kan nås med færge, der tager cirka en time fra Los Cristianos havn. La Gomera er især populær blandt de turister, der ønsker en stille ferie, hvor du kan slappe af på en smuk ø i fantastiske omgivelser.

Da de første mennesker nåede La Gomera, går tabt i historiens mørke. De kanariske øer var sandsynligvis allerede kendt af fønikerne, men de blev afgjort enten af ​​maurere fra Nordafrika eller muligvis af et portugisisk bondefolk. Den lette hud og det ofte røde hår fra de gamle Kanariske Øer taler for koloniseringen fra Vesteuropa. I dag menes det, at de første bosættere ankom til øen for 5.000 år siden. De kaldte sig Guanches og levede, indtil spanierne kom i stenalderen. Guanches kendte ingen metalbearbejdning og handlede ikke, heller ikke mellem øerne.

Spanierne erobrede øerne i det 15. århundrede. De slaver og bortførte guancherne, der efterlod dem i live. Øerne var vigtige forsyningssteder for søfart i det sydlige Atlanterhav. Christopher Columbus genopfyldte sine mad- og vandforsyninger i La Gomeras hovedstad, San Sebastián. Og nogle reparationer blev også udført her. Kun grevstårnet, Columbus-huset og toldhuset minder om denne gang.

Playa de Santiago er en lille by på den kanariske ø La Gomera med en strand, hvor du kan nyde solen og køle af i Atlanterhavet. Området med Valle Gran Rey ligger omkring en stor kløft og strækker sig på vestkysten fra centrum af øen til havet. Nattelivet er meget stille i La Gomera, og fokus er primært på det gode køkken og de regionale vine, der kan nydes ved solnedgang.

Strande i La Gomera

Strandene i La Gomera består for det meste af mørkt vulkansk sand, men nogle er også stenstrande. Playa de Vallehermoso er en strand på La Gomera, som windsurfere blandt jer bestemt burde have set. Playa de la Caleta på nordkysten af ​​øen har en mørk vulkansk sandstrand, hvor du kan nyde solen.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#LaGomera #Spain #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her