Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#LaCoruna

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit La Coruña

La Coruna ligger  i det nordlige Spanien og er en travl havneby, hvor fortiden og fremtiden mødes på den mest sofistikerede måde. Takket være dens placering ved en flodmunding udgør byen et primært distributionspunkt for landbrugsgoder og der er fokus på natur og udendørslivet.

Romernes Hercules tårn ligger i en smuk park

Hercules tårnet ligner ikke umiddelbart noget man ville klassificere som en historisk bygning, da den befinder sig i en stor offentlig park med en golfbane. Der ligger endda et forhenværende muslimsk gravsted indenfor parkens grænser. Tårnet er et fyrtårn som blev bygget for 1900 år siden, hvilket er ensbetydende med, at det er det ældste romerske fyrtårn som stadig er i brug. Bygningen blev renoveret i 1791 og en af områdets mest interessante egenskaber er parkens skulpturhave. Selvom tårnet er 1900 år gammelt er det dog kun det andenstørste fyrtårn i hele landet.

Derudover er Mount of San Pedro parkområdet også et besøg værd mens man befinder sig i La Coruna. Dette konverterede militærområde byder på legeområder til børnene, haver til udforskning, og en café, hvis du nu skulle gå hen og blive lidt sulten. Parken byder på en fantastisk udsigt over byen og området lige udenfor dens grænser. Der er endda en elevator ved promenaden, så selv folk med handicap nemt kan nyde alt det fantastiske parken har at byde på.

La Corunas strande er spektakulære

La Corunas strande er ikke sprængfyldte med mennesker om vinteren, men i de varmere måneder er Orzan og Riazo især populære destinationer. Begge strande befinder sig direkte overfor havnen i centrum af byen og er ofte hjemsted for lokale begivenheder som virkelig giver et indblik i byens kultur. Det bedste tidspunkt at planlægge et besøg er august, når Riazor er vært for Noroeste Pop Rock Festival, som byder på gratiskoncerter hele måneden. Derudover er der også mulighed for at surfe!

Hvis du skulle befinde dig i La Coruna på San Juans aften står du godt stillet til at opleve noget helt specielt. Denne højtid fejres med festfyrværkeri og utallige strandbål indtil solen står op den næste dag. Derudover byder byen også på adskillige videnskabsmuseer, heriblandt Casa de Ciencias, som har sit eget planetarium. Der er naturligvis også kunstmuseer og arkæologiske museer du kan udforske.

Rejser til La Coruña, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i La Coruña og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

La Coruna Tourist information

Plaza de María Pita, 6
15001 A Coruña

T: +34 981 923 093

www: Website Link

Turismo de Galicia

Agencia de Turismo de Galicia
Carretera Santiago-Noia, Kilómetro 3
15896 A Coruña

T: +34 902200432

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

A Coruña
few clouds
17.1 ° C
17.7 °
15.8 °
88 %
2.7kmh
20 %
søn
23 °
man
23 °
tirs
18 °
ons
19 °
tors
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LaCoruna
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#LaCoruna #iLaCoruna #VisitLaCoruna #Galicia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her