Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kythira

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kythira

Kythira var engang del af den Ioniske øgruppe. Øen befinder sig lige udenfor Peloponnes halvøen og har længe været en krydsvej for regionens flådetrafik. Sømænd, købmænd, og erobrere er igennem historiens gang rejst over Kythira for at opnå deres personlige mål. Resultatet af denne multikulturelle påvirkning er, at øens atmosfære blandet venetianske og ægæiske elementer med ottomanske og græske traditioner på en helt unik måde.

Et besøg til Kythira er en helt unik oplevelse som er uden lige verden over, især nu hvor verden bliver mere og mere globaliseret. Hvis du har planer om at besøge Kythira i den forudsigelige fremtid kan du med fordel læse med her for at finde ud af hvad du bør indarbejde i din rejseplan.

Kythira byder på nogle fantastiske strande

Øen betragtes som Afrodites hjemsted, men lige så snart du ser dens guddommelige strande vil du uden tvivl blive overbevist om, at den også er selve skønhedens hjemsted. Der findes adskillige strækninger med lækre sandstrande som du kan nyde under dit besøg – og de er alle forskellige, så du kan prøve lidt af hvert. Sparagario byder på klatringsmuligheder og er mindre end nogle af de andre strande. Derimod byder Kyriakoulou på dybt, koldt vand. Denne strand er ikke ligeså populær, da men kun kan nå dertil fra havet.

Langt de fleste vælger at besøge Kapsali hvor man mødes med en vaskeægte serviceoplevelse. Denne strands sand er ikke særligt blødt, men dens lave vandstand gør, at den er perfekt til hele familien. Der bydes på strandstole, parasoller, og adskillige lækre restauranter til når sulten melder sin ankomst. Det er derudover også muligt at leje både, nyde den daglige underholdning, og nå hurtigt ned til stranden.

Øens museer byder på et indblik i fortiden

Øen har så meget historie at byde på, at et museum simpelthen ikke er nok. Et af de mest ekspansive museer er det Byzantinske Museum, hvor der udstilles kunstværker fra Analipsis Kapellet. Derudover udstilles der også adskillige forskellige kalkmalerier og religiøse ikoner fra perioden. Udstillingerne udskiftes på roterende basis, da der er for meget information til det lille museum.

Nogle af de bedste museer på Kythira er opståede naturligt, såsom Agia Sophia Grotten, som befinder sig vest for Mylopotamos. Her kan du tage på en guidet rundvisning, hvor du kan se nogle af de mange kunstværker langs væggene. Der udstilles blandt andet velbevarede malerier fra det 18. århundrede og stalaktitter og stalagmitter. Museets kapel byder på en helt igennem unik oplevelse.

Har du planer om at besøge Kythira i den forudseelige fremtid? Øen har overværet både tilkomsten og afgangen af adskillige folkefærd og besøgende igennem årene, så mon ikke det er på tide, at du bliver en del af øens historie? Kythira byder på alt hvad man overhovedet kunne ønske sig til en ferie, så du kan slappe af og slippe din stress på den måde som passer dig bedst.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cythera
clear sky
26.5 ° C
26.5 °
26.5 °
61 %
3.9kmh
0 %
man
28 °
tirs
29 °
ons
31 °
tors
29 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kythira
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kythira #iKythira #VisitKythira #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her