Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kutaisi

Georgien

#Georgia Rejser til Georgien I Georgien venter der dig noget, som, når du opdager det, vil ændre dit liv. Mange mennesker drømmer om det perfekte sted at...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kutaisi

Kutaisi er en af de største byer i Georgien og byder besøgende på et betagende landskab, takket være dens beliggenhed ved Rioni floden. Den befinder sig ved foden af Imereti og er omringet af en stor, løvfældende skov som gør et efterårsbesøg i byen endnu mere mindeværdigt! Disse træer er også at finde langs byens gader og haverne ligger centralt, hvilket gør en gåtur rundt i Kutaisi en afslappende og nydelig oplevelse.

Der ligger to attraktioner på Verdensarvslisten i byen og mange andre kulturinstitutioner. Kutaisi har meget at byde på. I denne artikel kan du læse vores forslag til hvad der bør stå i din rejseplan.

Din tur begynder med et mesterværk fra det 11. århundrede

Bagrati Katedralen er endelig blevet genopbygget efter at have været udsat får mange års slitage. Den er nu blevet restaureret til sin 11. århundredes herlighed. Katedralen er en mesterværklig blanding af middelalderlig og moderne arkitektur. Det er umuligt at overse katedralen da den befinder sig på toppen af Uk’imerioni Bakken. Byens anden attraktion på Verdensarvslisten er Gelati Klosteret, hvilket i mange år har ansat filosofere, teologer, og videnskabsmænd. Klosteret er endda blevet benævnt som det ’Andet Athos’ takket være dets indflydelse i regionen.

Med mere end 16.000 unikke artefakter på udstilling er Kutaisis Historiske Statsmuseum en logisk efterfølger til dine besøg i Bagrati Katedralen og Gelati Klosteret. På museet kan du se en lang række forskellige kulturelle arvesager, lige fra arkæologiske fund til palæografiske sager, samt få et indblik i landets spirituelle arv. Hvis du have mest muligt ud af dit besøg i museet bør du tage den guidede rundvisning, da mange af udstillingerne ikke er mærkede.

Hvis du har lidt tid tilovers, så sørg for at tage en tur langs Shota Rustaveli gaden, hvor du kan besøge David Kakabadze Galleriet for Finere Kunst. Her er der mere end 2.800 sager på udstilling og selve galleriet stammer fra det 19. århundrede.

Udsigterne i Kutaisi er kreativitetsinspirerende

Der er mange smukke udsigter at nyde i Kutaisi, hvoraf en befinder sig på terrassen fra Mirzaani Bryggeriet. Her er der tre etagers borde at vælge imellem, samt et udvalg af lokale retter som komplimenterer husets let bitre øl på en unik, rustik måde. Bestil husets øl, nyd udsigten, og sørg for at bestille blomkålen drysset med valnødssauce hvis du er sulten.

Hvis du er på udkig efter en livlig aften fremfor en afslappet atmosfære, så er Kutaisi uden tvivl det rette sted at besøge. Her kan du nyde live musik næsten hver aften, besøge en bar som komplimenterer dine yndlingsmåltid, og beundre en lang række smukke vægmalerier.

Rejser til Kutaisi, Georgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kutaisi og Georgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kutaisi Tourist Information Office

9 a Rustaveli Avenue
Kutaisi 4600

T: +995 431 24 11 03

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Georgiens turistkontor

#Touristboard Georgia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Georgia #visitGeorgia #iGeorgia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Georgien

#Georgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Georgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kutaisi
broken clouds
9.4 ° C
9.4 °
9.4 °
93 %
2.1kmh
75 %
ons
18 °
tors
23 °
fre
25 °
lør
30 °
søn
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KUTAISI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kutaisi #iKutaisi #VisitKutaisi #Georgia #VisitGeorgia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her