Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kusadasi

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kusadasi

Kusadasi har kun omkring 60.000 helårs beboere, men i løbet af sommermånederne, når de mange feriesteder i byen fylder op, kan der være mere end en halv million mennesker, på ethvert givet tidspunkt. Turisme er nok det vigtigste trækplaster for Kusadasi, men byen har også historisk betydning.

Ifølge traditionen er det den by, hvor Maria, Jesu moder, kom til at bo. Byen er kendt som “Ania” af nogle, og mange mennesker forkorter simpelthen navnet Kusadasi til “Ada.” Hvorfor bør folk besøge Kusadasi? Byen ligger på en bugt af det Ægæiske Hav, og har været centrum for kultur og kunst i tusinder af år for mange forskellige civilisationer, hvilket gør det til et unikt sted at besøge i verden i dag.

Et besøg i Priene bør altid være med i planerne

Stedet er nemt at komme til, men af vejen nok til, at kun mennesker, der ønsker at være der, ender med at tage dertil, Priene er en gammel græsk by, der har et tempel til Athena, der blev bygget af Alexander den Store. Søjlerne blev faktisk rejst i slutningen af ​​1960’erne fra ruinerne af selve templet, men der er mange steder, der ikke er blevet genopbygget overhovedet, såsom byens hovedgade, teater og buleuterion. Du kan endda se graveringer og skulpturer, når du går på opdagelse, hvilket hjælper dig til at forestille dig, hvor fantastisk en by Priene må have været.

Oplev Damestranden mindst en gang

Stranden i sig selv er måske ikke utroligt spektakulær, men det kan minderne, man får på Damestranden, godt være. Det er et meget populært sted, så regn med, at det vil være overfyldt. Hvis du ikke lige ønsker at ligge i sandet, kan du leje en solseng for en dag temmelig billigt. Stranden er hjemsted for flere restauranter, pubber og sportsbarer, så efter en dag med leg, kan du lege videre om aftenen. Selv hvis du ikke er irsk, skal du være på udkig efter et sted, der hedder “Somewhere Else” på grund af den fantastiske mad. Vandsport er også en mulighed her.

Fyrreskove og strande i byen

Dilek Nationalpark ligger lige i Kusadasi, og tilbyder folk en flugt fra byens ræs til en naturlig ro. Selv i den travle sæson, er der plads nok i parken, til at du kan finde dit eget lille fredelige hjørne. Nyd strandene og tag nogle smukke billeder af havet. Tag dig en lang gåtur ned ad en asfalteret sti eller få fat i en guide og gå ind i skoven for en stund. Uanset hvad, vil du være i stand til at slappe af og genoplade uden for byen.

Er du klar til at besøge Kusadasi?

Kusadasi er en populær destination af gode grunde. Dens skønhed taler for sig selv, ligesom muligheden for at udforske oldtidens historie. Selv om stedet kan være overfyldt og til tider frustrerende i den travle sæson, er der altid noget at lave i Kusadasi, som du kommer til at elske. Uanset om du blot ønsker en enkelt weekend eller en ugelang tur i den ældgamle kultur, kan denne by tilbyde dig, hvad du har brug for.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kusadasi Tourist information

Dağ, Kıbrıs Cd. 11-15
09400 Kuşadası

T: +90 542 561 32 56

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Kusadasi Boutique & Luksushoteller

#Kusadasi Kusadasi Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Kusadasi Den lille men velbesøgte kystby Kusadasi ligger ved det sydlige...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kusadasi
clear sky
24.3 ° C
30.5 °
22.8 °
44 %
4.1kmh
0 %
man
26 °
tirs
27 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ADANA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kusadasi #iKusadasi #VisitKusadasi #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her