Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Krupka

Tjekkiet

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Krupka

Der er noget om snakken, der er flottest på bakken

Krupka med cirka 13.000 indbyggere opstod som bosættelse med henblik på tinminedrift i 1300 tallet, Krupka blev til by i 1478. Byen har i dag en meget velbevaret gammel bydel og tidligere tiders økonomiske styrke afspejles bl.a. i de flotte kirker.

De nederste dele af byen ligger i 340 meters højde og byen er udgangspunkt for en stolelift der fører til toppen af Komari Vizka der ligger i 806 meters højde , herfra er der en fantastisk udsigt ud over området.

Seværdigheder i Krupka

Den gamle bydel. her finder du en lang række flot dekorerede bygninger og kirker.

Det gamle rådhus med statuen af Frantisek Xavier fra 1717.

Krupka borgen , tårner sig højt hævet over byen , oprindeligt blev borgen anlagt i 1330.

Klosteret i Bohosudow blev opført i årene 1701 – 1708.

Stary Martin museum er et minemuseum åbnet i 2000. Krupka og minedrift har altid været tæt forbundet, så et minemuseum må jo være på sin plads. Man har bl.a. rekonstrueret en minetunnel så du har mulighed for at se arbejdsforholdene for minearbejderne. Der er desuden en større udstilling af mineudstyr.

Skiferie i Krupka

Det kan også lade sig gøre at stå på ski i Krupka. Stoleliften til toppen af Komari Vizka, det er Böhmens ældste stolelift. Fra Komari Vizka er der skiløjpe. Det er ikke noget stort skisted men til gengæld er priserne også helt i bund.

Rejser til Krupka, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Krupka og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Krupka Tourist Information

Město Krupka
Mariánské nám. 22/13
Bohosudov
41742 Krupka

T: +420 417 861 435

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tjekkiet

#Tjekkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tjekkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tjekkiet

#Foodie Tjekkiet Foodie Video Mad i Tjekkiet Det tjekkiske køkken er blevet stærkt påvirket af dets nabolande. Hver region har sine egne specialiteter, men traditionelt er måltiderne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tjekkiet i historiebøgerne

#History Tjekkiets historie video Historie kort fortalt Bosættelser i det nuværende Tjekkiet går tilbage til den palæolitiske æra. I det 3. århundrede f.Kr. begyndte de keltiske folkevandringer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Krupka
broken clouds
22.7 ° C
26.9 °
21.7 °
77 %
2.4kmh
84 %
man
23 °
tirs
27 °
ons
22 °
tors
18 °
fre
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Krupka #iKrupka #VisitKrupka #CzechRepublic #VisitCzechRepublic #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Krupka
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her