Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Crete

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kreta

Kreta er stedet for Europas ældste kendte civilisation, og den er den største af de græske øer, og den ligger i Middelhavet. I bibelsk sammenhæng har de mennesker, der bor på Kreta, et lidet flatterende ry for at være løgnere, grovædere og generelt grumme mennesker.

Det ry gælder stadig ubevidst i dag, fordi det engelske ord ”cretin” bruges om en person, der ikke træffer de bedste beslutninger. Et besøg på Kreta vil dog ikke kun være en god beslutning, men det vil bidrage til at fjerne nogle af de myter, der omgiver øen og selve kulturen. Hvorfor skal folk besøge Kreta? Fordi det har en naturskønhed, få andre steder har.

Tag ud og se Samaria Gorge Nationalpark

Det er værd at stå tidligt op om morgenen og køre den fem-seks timers køretur, det tager at komme til Samaria Gorge Nationalpark. Tag behagelige vandresko med, så du kan udforske de forskellige huler, der gør denne park til noget helt særligt. Med en af ​​Europas længste kløfter betragtes den altid som en af ​​de bedste parker på hele kontinentet. Bring strandtøj til, når du er færdig med at gå tur, så du kan hvile de ømme benmuskler (og dem skal du nok få), når du er færdig med at gå på opdagelse. Sørg for at snuppe et måltid på en af ​​caféerne ved stranden, før du tager tilbage!

Aquaworld har utroligt rimelige priser

Aquaworld, som ligger i Hersonissos, er et akvarium, der lader dig købe et sæsonkort til almindelig adgangspris. Det betyder, at for en lille indledende entré, der er mindre end prisen på frokost, kan du besøge Aquaworld i samme sæson uden at betale ekstra. Inde i dette stadigt voksende akvarium vil du finde et bredt udvalg af lokale havedyr og krybdyr. Det er ikke åbent i vintersæsonen, men hvis du er på Kreta i løbet af sommeren, bør du få tid til at besøge Naga, den burmesiske Python!

Rethymnons gamle by har mange skatte

Rethymnon er rigtig malerisk, da det er en af ​​de bedst bevarede gamle byer ikke kun på Kreta, men i hele verden. Få din lyst til turisme og souvenirs styret i de vigtigste havnegader, og begynd derefter at udforske sidegader og stræder. Find utrolige restauranter, små pladser og smukke kirker at udforske. Det bedste ved det hele? Når du først kommer ud af turistområdet, holder du op med at betale turistpriser! Hvorfor bør folk besøge Kreta? Fordi du vil komme til at nyde en autentisk gammel del af byen, mens du udforsker, hvad Rethymnon har at tilbyde.

Kreta er en temmelig stor ø, hvor der er meget at se og gøre. Efter dit besøg på Kreta vil du opdage, at du kun havde mulighed for at prøve, hvad dette smukke land har at tilbyde. Uanset hvad din smag eller præferencer er, er der noget for dig at nyde på Kreta. Fra maleriske strande til små steder langt fra alfarvej, som du slet ikke vil kunne få nok af, vil denne ø gøre evigt indtryk på din sjæl.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Crete
clear sky
18.8 ° C
19.5 °
18.6 °
63 %
2.5kmh
0 %
man
24 °
tirs
25 °
ons
25 °
tors
25 °
fre
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Crete #iCrete #VisitCrete #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CRETE
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her