Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Kralendijk

Bonaire

#Bonaire Rejser til Bonaire Du vil finde, at mulighederne for at dykke ud for Bonaire er blandt de bedste i verden og giver dig adgang til...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kralendijk

Kralendijk er hovedstad for den lille ø Bonaire, som hører til den caribiske del af Nederlandene. Byens navn betyder noget i retning af ”koralrev”, og som mange mindre caribiske byer kaldes den ofte blot “playa,” som betyder strand. Når du besøger Kralendijk, anbefaler vi dig, at du også sætter tid til side til at udforske Klein Bonaire. Det er en endnu mindre ø, der er ubeboet, men som kan tilgås via vandtaxa eller lokale dykkeragenturer.

Historien ligger altid lige rundt om hjørnet, når man opholder sig på denne ø. I 1940 blev tyske og hollandske borgere overført til Bonaire for internering i en lejr, der lå lige syd for Fort Oranje i den største havn. Efter krigens slutning blev lejren ombygget til Divi Bonaire, som er et populært hotel i byen. Fortet blev bygget i 1639, hovedsaligt til det formål at forsvare havnen. Det er blevet ombygget flere gange i årenes løb, men det har tjent sit formål. Bygningen blev gennemrestaureret i 1999 og tjener nu som øens retsbygning.

Kralendijk har et dejligt fiskemarked, der blev etableret i 1935. Markedet blev oprindeligt til for at tjene lokale fiskere, men i dag omfatter det importeret frugt og grønt fra nærliggende Venezuela. På hovedgaden kan man finde et bageri, endnu et stort fødevaremarked og andre indkøbsmuligheder.

Med masser af strande at nyde, er der flere måder, man kan slappe af på, under en ferie i Kralendijk. Kom og få en fantastisk oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kralendijk Tourist Information

Kaya Grandi 2
Kralendijk, Bonaire
Dutch Caribbean

T: +599 717 8322

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bonaires turistkontor

#Touristboard Bonaire Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Bonaire #visitBonaire #iBonaire #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Kralendijk Boutique & Luksushoteller

#Kralendijk Kralendijk Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kralendijk
scattered clouds
27 ° C
27 °
27 °
89 %
3.6kmh
45 %
tirs
27 °
ons
28 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kralendijk
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bonaire #Kralendijk #iKralendijk #visitKralendijk #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her