Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kotu

Gambia

#Gambia Rejser til Gambia Gambia er et helt unikt land i Afrika som kun har en enkel grænse. Det er det mindste land på det afrikanske...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kotu

Kotu ligger i Kombo Saint Mary-distriktet i vestkystregionen og udgør den ene halvdel af det største centrum af Gambias turistindustri, med den anden i Kololi. Landsbyen ligger 17 kilometer fra Banjul.

Badala Highway fører fra Bertil Harding Highway og krydser åen (aka River Sando eller Sandu) ved broen og fortsætter til Kotu Strand. Delvist omslutter den strandbaserede turistenklave er Kotu Stream, rismarker og Fajara Golf Course bagved. Områdets omdrejningspunkt er BB Craft Market (Bengdula), et ovalt, halvt kabinet, foret med souvenirbutikker, barer, restauranter og andre faciliteter. Lige uden for indgangen til markedet er bureau de change, minimarkeder, taxaer og andre servicetjenester.

Kotu stranen med kokospalmer har en rimelig god bredde til vandkanten, og sandet er af god kvalitet, dog er havvandet sandet. Omkring Palm Beach Hotel er der nogle små laguner med langt mindre turbulent vand. Denne del af Atlanterhavet spænder fra flad ro til urolig med lejlighedsvis små bølger, der klaprer ved kysten. Det er lavt nok til at give dig mulighed for at komme ud i en rimelig afstand fra kysten (ca. 25 meter), men så falder hylden stejlt, så vær opmærksom. Ofte bryder bølger op til 300 meter offshore.

Nogle gange ser du adskillige kaotiske bølger, der bygger hurtigt, med en flad kystbrud for at surfe. Der er livreddere baseret på stranden med deres egen høje udkigspost. Vær opmærksom på de advarselsflag, de lægger ud for at advare om de aktuelle svømningsforhold.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Gambias turistkontor

#Touristboard Gambia Tourism Authority Dream Park PMB 4085 Kotu Western, Gambia T: +220 446 2491 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Gambia #visitGambia #iGambia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

The Gambia
broken clouds
34.8 ° C
34.8 °
34.8 °
6 %
5.9kmh
78 %
ons
36 °
tors
36 °
fre
33 °
lør
36 °
søn
37 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gambia #Kotu #iKotu #visitKotu #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kotu
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her