Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kos

Det er øens hovedstad med både kultur, historie, et livligt natteliv og en flot sandstrand – hvad mere kan du ønske dig af en ferie i Kos by. Den smukke by med den internationale stemning ligger på den nordøstlige del af Kos i Grækenland. Stranden er en smal sandstrand. Tag til området nord for havnen, hvor I finder Lambi stranden med et bredt stykke sandstrand og en strand med småsten, der er det ideelle sted for familier på ferie i Kos by. Uanset hvor I tager hen, kan I kaste jer ud i de mange vandsportsaktiviteter, og på de små restauranter langs stranden kan I nyde en tiltrængt forfriskning under ferien i Kos by.

Der er masser af kultur og historie at udforske på en ferie til Kos by. Der er talrige græske og romerske ruiner i selve byen og i området. Tag en tur vest for byen, hvor I kan opleve smukke søjler og mosaikker og besøge ridderborgen fra det 15. århundrede. Når I vil på familieudflugt, kan I besøge vandlandet i Psalidi, og hvis børnene skal ekstra forkæles, tager I dem med til vandlandet i Mastichari– Ægæerhavets største vandland. I kommer ikke til at kede jer på en ferie til Kos by. Når der skal indkøbes gaver og souvenirs, har den charmerende by et væld af små butikker. Tag en spadseretur på de brostensbelagte gader og find en perfekt café eller taverna, hvor I kan hvile fødderne og planlægge næste etape. Der er også mulighed for at tage på mange forskellige bådture på en ferie i Kos by, og I kan besøge nabobyerne, hvor Psalidi er en af dem. Også om aftenen har Kos by det hele, fra livlige restauranter, barer og natklubber til små tavernaer i de mere rolige gader. Vejret er varmt hele året i Kos by – så du kan booke en ferie i Grækenland på alle årstider, og finde rejser til gode priser!

Kos by er hovedstaden på øen Kos, og byen har både mange seværdigheder og et stort udvalg af familievenlige hoteller. Marinaen er byens hyggelige centrum, og der er en stor strand, hvor familier på ferie kan slappe af og nyde de skønne feriedage. Kos by har mange restauranter, og på de fleste er der mulighed for at spise udendørs. Der er mange traditionelle græske restauranter, og mange af dem serverer også retter, som de yngste i familien kender hjemmefra. Det er en livlig by med mange familievenlige barer, der har åbent til sent.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kos
clear sky
36.7 ° C
36.7 °
36.7 °
49 %
11.9kmh
0 %
fre
37 °
lør
29 °
søn
29 °
man
28 °
tirs
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Det bedste af Kos

Kos er en græsk ø som befinder sig 4 kilometer fra den tyrkiske kyst. Øen er en del af Dodekaneserne i det Sydægæiske Hav.
Hvis du har læst Homers Iliad vil du allerede have hørt om denne øgruppe, da der var kontingent fra Kos til grækerne under den trojanske krig. Ifølge romerne besøgte Herkules også Kos. Øen har været beboet siden omkring det 11. århundrede f.Kr. og har derfor haft et hav af forskellige herskende grupper igennem historiens gang.

Markedet på Kos var engang verdens største og betragtes stadig som en af øens mange turistattraktioner. Læs videre for at lære mere om hvad Kos har at byde på!

Antikviteterne på Kos er helt enestående

Middelalderporten på Kos er et af de første steder du bør besøge hvis du gerne vil udforske nogle af øens mest spændende antikviteter. Porten er fremstillet af store stenblokke og vedligeholdes nu til dags med blomster. Området omkring porten er også utroligt smukt og giver dig adskillige muligheder for at gå rundt og udforske nogle af de enestående udsigter.

Derfra bør du tage ud for at besøger ruinerne af Apollos Tempel. Mange af søjlerne står her stadig og bygningens oprindelige fundament og befæstninger er relativt godt vedligeholdte. Det er et smukt sted at besøge – især hvis du er heldig nok til, at der er blå himmel.

Derudover bør du også besøge Antimahia vindmøllen. Denne gamle bygning er stadig udstyret med den gamle, traditionelle vindmølle, med hjælp af lærred-lignende sejl med jib mønster. Sejlene fanger brisen og får dermed vindmøllen til at køre rundt. Vindmøllen befinder sig lige ved vejen i et boligområde, så udforskningsmulighederne er lidt begrænsede.

Den jødiske synagoge er altid et besøg værd

Nazisterne fik ødelagt store dele af det jødiske samfund på Kos. Så meget fik de ødelagt, at øens synagoge ikke længere bruges til religiøse ceremonier. Øens indbyggere har dog valgt at restaurere synagogen, så den og al dens religiøse symbolisme vedligeholdes nu lokalt. Nu til dags bruges den primært til kulturelle begivenheder og visuel fremstilling, men dens historiske betydning for øen bør ikke overses.

Med mere end 100 kilometers kystlinje bør du naturligvis tage dig tid til at besøge en af de mange strande på Kos. Et strandbesøg er især en god måde at afslutte din ferie på. Få en unik udsigt over Aegean, få lidt farve, og lad al hverdagens stress og jag smelte i solskinnet.

Bedste seværdigheder på Kos

Besøg middelalderborgen og den berømte vindmølle i Kefalos er begge must-see historiske bygninger. Der ligger også gamle græske og romerske ruiner spredt rundt i hele Kos by, samt en ridderborg fra det 15. århundrede.

De store vandlande som du finder du ved Mastichari, Psalidi og Kefalos.

Hvis du vil på en dagstur kan du passende tage til det gamle Asklepeion, amfiteatret Astypalia eller grotten Aspri Petra.

Tag tur med en færge og bruge dagen i den tyrkiske by Bodrum, som ligger kun 20 minutters sejlads fra Kos. Her er souks og markeder, tyrkisk historie og kultur i stride strømme, som kan give dig en ekstra oplevelse at tage med hjem fra dine Kos rejser.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kos #iKos #VisitKos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kos
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her