Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kortrijk

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kortrijk

Du finder Kortrijk i Vestflandern, centralt beliggende mellem Gent, Lille og Mouscron. Beliggende på Leie, blev det oprindeligt grundlagt som en gallo-romersk by, der blev kaldt “Cortoriacum.” To romerske veje kom sammen her ved floden.

Takket være hør og uld var Kortrijk en vigtig handels- og økonomisk kraft i hele middelalderen. Det var en af ​​de rigeste og største byer i regionen. Dens indflydelse fortsætter den dag i dag med tekstiler og hør centralt i den fortsatte udvikling af økonomien.

Korte Steenstraat i Kortrijk var den første gågade i Belgien. Rejse langs gaden ned til Teaterpladsen for at nyde den maleriske gamle bymidte. Den middelalderlige arkitektur i byen er bemærkelsesværdigt bevaret og restaureret, og låner klokketårnet og begyndelsen til at blive navngivet som verdensarvssteder.

Sørg for at besøge rådhuset ved siden af ​​Grote Market for at nyde statuerne af grevene i Flandern og den sen -gotiske facade. Du kan også nyde et stop ved Baggaertshof, som indeholder en botanisk have at udforske.

Saint-Martin-kirken blev oprindeligt bygget i 1200-tallet, men blev genopbygget to århundreder senere efter en brand. Med sit tårn på 83 meter kan du få en af ​​de bedste udsigter over byen. Husk at se Menin -porten, etableret i 1927; et mindesmærke for de britiske soldater, der mistede livet i første verdenskrig.

Du kan også besøge Vor Frue Kirke, hvor de gyldne sporer, der blev taget fra en slagmark fra 1300 -tallet, blev hængt. Uden for Vor Frue Kirke findes stadig ruinerne af det originale slot, der engang lukkede kirken, og kirken er den ældste bygning i byen Kortrijk. Endvidere er et højdepunkt, der findes i Vor Frue Kirke, at stedseere kan se malerier af alle de tidligere herskere i Flandern.

Med flere museer at besøge, historie at udforske og masser af shoppingmuligheder at nyde, er Kortrijk en smuk destination at overveje. Uanset om det er for en dag, en uge eller længere, vil du opdage, at dette fællesskab venter med varm gæstfrihed på dig.

Efter al sightseeing vil du være sulten og gerne prøve nogle lokale belgiske retter, prøv The Café Rouge-Kortrijk, hvor du finder alt, hvad en sulten turist ønsker. Desuden besidder Café Rouge-Kortrijk ultramoderne arkitektur, dens indretning er raffineret, og den er berømt for sin te, serveret med en side af kage og chokolade. Diners har mulighed for at prøve fondue, aromatiserede kartoffelchips, supper, salater, vafler serveret med frisk frugt og crème brulee, blandt andre fine spisemuligheder.

Besøg nogle af de caféer og pubber, der ligger på Grand Place, Kortrijk. Mange af pubberne tilbyder den nationale drink i Belgien, øl, og der er over 400 fine sorter at vælge imellem.

Seværdigheder i Kortrijk

Stedelijk Museum voor Schone Kunsten

Det kommunale kunstmuseum i Kortrijk, også kendt som Stedelijk Museum voor Schone Kunsten, er hjemsted for en af ​​de fineste kunstgallerier i Belgien. Museet rummer de ekstraordinære malerier fra det 16. århundredes maler, Roeland Savery, samt andre maleres ekstraordinære værker; en række arkæologiske artefakter, keramik, porcelæn, keramik, og fordi museet har til huse i et patricierhus fra det syttende århundrede, får rejsende mulighed for at nyde den forbløffende skønhed i renæssancearkitekturen.

Grote Markt

Beliggende i hjertet af Kortrijk finder turister Grote Markt, en populær turistattraktion i Kortrijk. Inden for Grote Markt kan turister se mindesmærket fra 1. verdenskrig, ruinerne af tøjhallen, Grote Markt Belfry, der først blev bygget i 1307. Derudover er det officielle rådhus i Kortrijk, stadhuis bygget omkring 1420, stadig besat nogle af sin originale gotiske arkitektur og rejsende kan se de utallige begærede statuer i hele bygningen. Endelig, hvis turister har en tilhørsforhold til arkitektur, kan de, mens de opholder sig i Kortrijk, se de to store tårne, der danner Broeltorens: befæstningstårne ​​etableret i det tolvte og trettende århundrede.

Rejser til Kortrijk, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kortrijk og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kortrijk Tourist Information Office

Begijnhofpark
8500 Kortrijk

T: +32 56 27 78 40

www: Website Link

Region Vlaanderen

VISITFLANDERS Visitor Information Centre
Grasmarkt 61
1000 Brussel

T: +32 2 504 03 90

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kortrijk
light rain
14.7 ° C
16.7 °
13.9 °
90 %
2.5kmh
100 %
tors
14 °
fre
20 °
lør
25 °
søn
23 °
man
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kortrijk
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kortrijk #iKortrijk #VisitKortrijk #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her