Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Corfu

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Korfu

Korfu by er den største by på den græske ø Korfu. Her finder man en fascinerende blanding af gammelt og nyt med moderne dagsfaciliteter kombineret med venetiansk arkitektur. Så hvis du vil på en ferie, hvor der er fremragende shoppingmuligheder, et livligt natteliv og kulturelle oplevelser, så tag til Korfu by.

Gå en tur igennem de smalle gader, der munder ud i de livlige torvepladser med smukke kirker på din ferie i Korfu by. Besøg også det franske kvarter ved Liston og Esplanaden for at opleve kultur på din ferie. Den gamle bydel er det ideelle sted at sidde på en cafe, nyde udsigten og slappe af. Esplanaden er den største plads med musiktribuner i den ene ende og små sandstrande i den anden. Besøg det imponerende fort fra det 16. århundrede samtidig med du beundrer udsigten over byen på din ferie til Korfu by.

En ferie i Korfu by har noget for enhver smag. Hvis du er på familieferie, kan du tage børnene med på museer eller i den sjove vandpark, Aqualand, hvor der er nok forlystelser og rutsjebaner til at holde dem beskæftiget hele dagen! Hvis du hellere vil shoppe, så er denne by et paradis, da der er masser af butikker og modeforretninger både i og uden for Korfu by. Du kan også besøge St. Spiridons kirke, hvor resterne af skytshelgens mumie i Korfu ligger.

En ferie i Korfu by er en god mulighed for at opleve området. Du kan leje en bil og besøge de nærliggende strandresorter Benitses og Alykes og få en dag fyldt med masser vandsportsaktiviteter, sandstrande og klart, blåt hav – ideelt for en afslappet dag i solen. Efter mørkets frembrud kan du opleve de festlige og livlige barer og restauranter. Du kan også tage på en af natklubberne og danse til den lyse morgen på din ferie i Korfu by.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Corfu
broken clouds
26.9 ° C
28.3 °
26.9 °
69 %
1kmh
75 %
man
29 °
tirs
29 °
ons
28 °
tors
29 °
fre
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Oplevelser på Korfu

Korfu, som ligger i det Ioniske Hav, er en græsk ø, der byder på smukke vidder af hvid sandstrand, rigeligt med rustikke steder til, at man kan gå på opdagelse, og de traditionelle hvide og blå farver, der lokker så mange til at se Grækenland første gang.

Det har historisk set været en meget strategisk ø at beholde herredømmet over, så der ligger en række slotte, du kan udforske under et besøg til Korfu, hvis du overhovedet kan få dig selv til at forlade stranden. Hvis du elsker en lille smule historie iblandet chancen for at blive pænt solbrændt, kommer du til at elske, hvad denne ø har at byde på.

Det gamle Korfu er et Verdensarvssted

Den by, der deler navn med øen, står stærkt og stolt på sin halvø og opfordrer alle til komme og udforske de smalle brostensbelagte gader. Den Gamle By er blevet valgt som Verdensarvssted, og dens farverige, rene atmosfære opfordrer besøgende til at opsøge skjulte perler og derefter holde dem hemmelige. Mange af gaderne er for smalle til motorkøretøjer, så sørg for at medbringe et behageligt par sko!

Denne ø var under britisk herredømme i det 19. århundrede, og deres indflydelse kan stadig ses hist og pist. Den ses meget tydeligt på Palaia Anaktora, hvor haverne har en udpræget engelsk stil. I dag kan du få rundvisning på slottet, der har været hjemsted for græske konger og britiske guvernører og se alle de vidundere, de har udstillet. Der er også et museum, der byder på asiatisk kunst, i området, som er unikt i hele Sydeuropa for den samling, det indeholder.

Sørg for at tage dig god tid til at udforske haverne. De venetianske stenakvarier alene er umagen værd, men den fred og ro, du finder langs de stenbelagte vandrestier, mens du nyder udsigten over øens befæstninger og gamle havbade er simpelthen utrolig.

Ville du flyve til Korfu bare for at spise en fantastisk middag?

Klimataria er en restaurant med et fremragende ry, selvom maden ikke er så beskeden som stedets ejer. Stedet, der undertiden kaldes Bellos, har intet på menuen, der ikke er friskt. De serverer simpelthen ingenting, hvis de ikke kan servere friske lokale råvarer. Du skal bestille bord her, hvis du planlægger at besøge Korfu om sommeren, og du vil finde restauranten i Benitses.

For en anden lokal oplevelse på øen, skal du leje en bil og vove dig ned ad de småbitte grusveje, der vil bringe dig ud forbi Korission-søen. Derude finder du Alonaki Bay Taverna, et lille familiedrevet sted, der byder på hjemmelavede og færdigretter, du kan nyde. Hvis du ønsker at overnatte derude, er dette også en mulighed, og du vil blive belønnet med smukke, dramatiske udsigter fra klipperne, hvis du gør.

Hvad kunne Korfu give dig i din ferie? Med masser af solskin, masser af lokal varme, og ubegrænset lidenskab er denne Ioniske ø et mesterværk, der skal besøges personligt for virkelig at nydes. Planlæg din rejse hertil i dag, så vil du absolut få en dejlig ferie!

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Corfu #iCorfu #VisitCorfu #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CORFU
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her