Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Korcula

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Korcula

Den smukke ø Korcula ligger lige tæt på Kroatiens fastland. Det er den tættest befolkede ø i Kroatien, der ikke er forbundet med fastlandet med en bro.

Der er flere smukke byer at besøge på Korcula. Øen har frodige skove, store vinmarker, små fiskerlandsbyer og en smuk hovedby, denne ø giver dig en unik oplevelse væk fra de store populære kroatiske feriesteder. Langs kysten er det Brna og Lumbarda der har de bedst kendte strande. Inde i landet er Pupnat og Smokvica populære steder at besøge. De vigtigste og største byer på øen er Blato, Vela Luka og Korcula.

Korcula by har en lang historie og er stærkt befæstet for at beskytte øens østkyst. Den gamle by er omgivet af de gamle bymure. Der er spændende seværdigheder i byen som for eksempel franciskaner kloster fra det 15 århundrede, et gotisk kloster og en katedral fra det 14 århundrede, Byens smukke torvepladser er fra det 15 århundrede.

Hvis du vil have fred og ro på ferien kan du tage til en af ​​øens små hyggelige fiskerlandsbyer som for eksempel Lumbarda med et charmerende centrum.

Noget lidt mere aktiv ferie ? Ikke noget problem. De der vil have aktiv ferie kan leje både, kajakker og vindsurfing. Vandreture og cykelture gennem Korculas smukke nationalpark er meget populære.

Dag og nat kan du prøve nogle lokale retter på restauranter i landsbyerne og de store byer, frisk fisk og skaldyr i overflod og lokale specialiteter er lette at finde. Nyd solnedgangen med drinks ved havet, smag den lokale vin og nyd det fredelige landskab mens du lytter til den smukke sang fra en af de berømte Klapa sanggrupper.

Seværdigheder i Korcula

  • Korčulas bymure
  • Katedrala svetog Marka, Markuskatedralen
  • Kopnena vrata, byporten
  • Revelin forsvarstårn
  • Primorska vrata, byporten
  • Opatska Riznica, kloster
  • Gradski muzej, bymuseum
  • Kuca Marka Pola, Marco Polo Huset. Som Korcula hævder at være Marco Polo fødested

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Korcula Tourist Information

Obala dr. Franje Tuđmana 4
20260 Korcula

T: +385 (0) 20 715 701
F: +385 (0) 20 715 866

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Kroatien

#Kroatien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Kroatien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Hvad spiser man i Kroatien

#Foodie Kroatien Foodie Video Mad i Kroatien Køkkenet i Kroatien er utroligt varieret, fordi det stammer fra to meget forskellige kulturelle baggrunde. På grund af sin lange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Korčula
clear sky
21 ° C
21 °
21 °
55 %
5.1kmh
0 %
man
20 °
tirs
20 °
ons
19 °
tors
21 °
fre
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Korcula #iKorcula #visitKorcula #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

KORCULA
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her