Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Konstanz

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Konstanz

Forestil dig at se ud over et åbent felt med blåt vand. På en klar dag kan du se et glimt af den skønhed, som Schweiz har at tilbyde. En by, der har trives med handel gennem meget af sin eksistens, er Konstanz en af ​​de smukkeste byer i Tyskland, man kan vælge at besøge.

Rhinen strømmer gennem byen, og de med religiøs tilbøjelighed vil genkende navnet Konstanz, da det er ​​den eneste pavelige konklave, nord for Alperne. Konstanz havde befæstede bymure tilbage i historien, hvoraf nogle stadig står i dag – især Schnetztor, den befæstede byport. Men der er andre fantastiske seværdigheder at se i Konstanz, så sørg for at medbringe et behagelige par sko!

Konstanz Minster

Den religiøse indflydelse, der har fundet sted i Konstanz, har haft sine op-og ned-sider. Siden af ​​katedralen har været et religiøst sted siden 780, og det har været vært for en række indflydelsesrige råd og møder, der har indflydelse på millioner af religiøse trosretninger. Skismaerne, der delte kirken i det 15. århundrede, blev løst her, og det hjalp med at helbrede kirken.

I den anden ende af ligningen er historien om Jan Hus, som var en tjekkisk præst. Han underviste i reformationsteologi inden Luthers tid, og mange af hans lære havde en stærk indflydelse over hele Europa, inklusive Martin Luther selv. Den katolske kirke kaldte ham kætter og fik ham brændt på bålet offentligt. Hans tilhængere gjorde oprør, kæmpede mod 4 forskellige pavelige korstog mod dem, og i dag er Huss lære stadig meget populær i hele samfundet.

Glem ikke at se Imperia, der står ved indgangen til havnen. Den er 9 meter høj og vejer 18 tons. Piedestalen, hvorpå den står, roterer faktisk en gang hvert fjerde minut. Det er en nylig tilføjelse til Konstanzy, der blev rejst i 1993, og den blev placeret på privat ejendom. To mænd holdes som en kvinde, pave Martin V og kejser Sigismund, og begge mænd er nøgne.

Glem ikke at nyde søpromenaden

Så snart solens stråler begynder at skinne ned over Konstanz, begynder søpromenaden at fyldes op med mennesker. Sammen med træer og skulpturer er der stier til cykling, skøjteløb eller en afslappet spadseretur langs med søen.

Du kan også vælge at bruge lidt tid på Insel Mainau. Denne ø er anlagt med over 45 hektar haver, der inkluderer et palmehus og et sommerfugleskab. Det kan blive travlt i de varme sommermåneder, og Konstanz er fyldt til det yderste med besøgende.

Udflugt fra Konstanz

Hohenzollernschloss Sigmaringen

Schloss Sigmaringen var boligen og regering for prinserne i Hohenzollern-Sigmaringen, en grenen af familien Hohenzollern, hvorfra de tyske kejsere stammede.

Slottet blev genopbygget efter en brand i 1893, og kun tårnene fra den tidligere middelalderlige fæstning er tilbage.

Slottet er åbent hele året rundt, dagligt fra 10.00 til 18.00. Besøg er med guidede ture. Den sidste tur starter en time før lukketid.

Hohenzollernschloss Sigmaringen
Karl-Anton-Platz 8
72488 Sigmaringen

www: Website

Rejser til Konstanz, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Konstanz og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Konstanz

Bahnhofplatz 43 im Bahnhof
78462 Konstanz

T: +49 07531 133032
F: +49 07531 133080

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Konstanz
few clouds
12.9 ° C
15.8 °
12 °
87 %
0.9kmh
21 %
søn
29 °
man
26 °
tirs
30 °
ons
28 °
tors
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Turistinformation, Sammenlign priser
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Konstanz #iKonstanz #VisitKonstanz #visitbawu #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her