Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Konakli

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Konakli

Sol, hav, sand og alle de aktiviteter, du kunne drømme om venter dig ved ankomsten til det idylliske Konakli der er en af Middelhavets bedst gemte hemmeligheder, beliggende bare 10 km vest for den populære turistby Alanya. Beliggenheden med smukke skove og de imponerende Taurusbjerge i baggrunden, og direkte adgang til det glimtende hav, er der intet du ikke vil holde af i denne smukke by i Tyrkiet. Konakli er en skøn destination for de, der søger at slappe af og efterlade bekymringerne der hjemme. Med strandene placeret væk fra de større veje, er du sikret en mere stille oplevelse på stranden. Forestil dig at slappe af på stranden i en rolig bugt indtil sulten melder sig. Du kan spise i de mange smukke restauranter langs havet.

Hvis du har lyst til flere oplevelser, er der rig mulighed for at se mere af regionen. Der er rigeligt med shopping muligheder hvis du søger luksuriøse eller eksotiske souvenirs eller hvis du vil smage de lokale delikatesser. Hvis det ikke er din stil, hvorfor så ikke tage en vandretur i bjergene eller en Jeep Safari? Med en ferie i Tyrkiet er du garanteret det bedst mulige vejr. Med temperaturer langt op i 30’erne om sommeren, kan du nemt glemme alt om Danmark indtil du kommer strålende tilbage med en smuk kulør. Du skal dog ikke bekymre dig, selvom varme klimaer ikke lige er din kop te, den kølige brise fra det ægæiske hav sikrer at det aldrig føles alt for varmt.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alanya
clear sky
20.1 ° C
20.1 °
20.1 °
42 %
3kmh
6 %
søn
31 °
man
27 °
tirs
26 °
ons
26 °
tors
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Konakli #iKonakli #VisitKonakli #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Konakli
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her