Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kokkari

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kokkari

Kokkari er det tredjestørste feriested på den græske ø Samos, og tilbyder besøgende den ideelle lokalisering for en badeferie i solen. Kokkari er bygget omkring en smuk bugt, og feriestedet tilbyder mange bekvemmeligheder og attraktioner såvel som flere barer og tavernaer, som passer til alle smage og budgetter. Når solen går ned, så har dem der gerne vil feste en masse barer og natklubber de kan nyde.

Kokkari’s ”småstens-strand er ideelt for svømning og solbadning, og også perfekt for dem, som gerne vil prøve windsurfing. Stranden bliver rimelig livlig i sommermånederne, så for dem, der gerne vil være i et mere stille område, så kan det anbefales at tage en tur i vestgående retning op ad kysten til det nærtliggende Lemonakia eller Tsamadou strand.

Dem på udkig efter at udforske den friske luft, og det smukke landskab på Samos, bør benytte sig af de mange vandreruter i og omkring Kokkari. Brug dagen på at se seværdighederne og landskabet med cyprestræer, olivenlunde og smukke landsbyer. Hvis I er på udkig efter noget shoppingterapi elller bare vil have en souvenir fra jeres rejse, så tag til nabobyen Manalates. Her kan I finde håndlavet keramik og andre håndværksting. De med interesse i religiøs kunst eller arkitektur burde besøge Kokkari´s to kirker. Skt Nikolaos kirken med det fantastiske ydre og rigt udsmykket interiør, er helt klar værd at tjekke ud.

De på udkig efter at ville se lidt af området burde tage på en bådtur. Der er masser af muligheder tilgængeligt, som vil tage jer til den livlige Samos By, naboøen Patmos eller endda også Tyrkiet. Hvis I er de aktive typer og gerne vil have mere ud jeres strandliv end bare solbadning, så findes der her et stort udvalg af vandsport inklusive snorkling, windsurfing i og omkring Kokkari.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Samos
broken clouds
16.8 ° C
18.3 °
14.6 °
82 %
6.3kmh
75 %
tirs
17 °
ons
14 °
tors
17 °
fre
18 °
lør
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kokkari #iKokkari #VisitKokkari #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kokkari
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her