Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#KohYaoNoi

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Koh Yao Noi

Koh Yao Noi navnet betyder ‘lang, lille ø’. Med en beliggenhed mellem de to veletablerede resorter, Krabi og Phuket, så har Koh Yao Noi en perfekt beliggenhed i den maleriske Phang Nga bugt. Derudover så er det lille og stadig voksende område hovedsageligt uudviklet, hvilket gør en ferie til Koh Yao Noi til en godt sted at slippe væk fra de mange mennesker i sit eget lille strandparadis.

Koh Yao Noi er en af de mere tilbagelænede destinationer i Thailand og gæster kan nyde godt af den venlige gæstfrihed og afslappede stemning. Det er også et godt sted for børn, med både lækre strande, familievenlig atmosfære og børnevenlige omgivelser og strande. Der er let adgang til den nærliggende nationalpark og en ferie til Koh Yao Noi kombinerer perfekte strande med en lang række smukke skove, bjerge og smukke naturruter langs kysten. Der er både mulighed for vandreture og cykling, hvilket er perfekt til at udforske øen ordentligt. Der er ikke kun strande og skove på øen, der er også et flot udvalg af kulturelle attraktioner i området, alt fra majestætiske katedraler til fjerntliggende hellige bygninger ude i skoven.

Koh Yao Noi er et fascinerende sted som, selvom det ikke er så travlt som nogle af de nærliggende turiststeder som Phuket, stadig kan byde på en kombination af lækre strande, imponerende smuk natur og en livlig kultur. Koh Yao Noi’s beboere har en afslappet og rolig livsstil, hvilket gør stedet ideelt til gæster der kommer for simpelthen bare at slappe af. Blandt de lokale strande kan man finde Hat Yao og Buddha Beach, som begge er helt ideelle omgivelser til at svømme og bade i. Der er også nogle spændende vandsportsaktiviteter rundt omkring i området, med alt fra windsurfing til dykning i det krystalklare vand.

Tag til Phang Nga Bay for at se på de traditionelle templer og katedraler eller book en guidet tur ind til junglen, hvor man kan se en smuk blanding af hellige altre og bygninger, skjult under den levende skovbund. Den nærliggende nationalpark er et fantastisk sted at besøge med sit kamera og det enorme område med tæt skov og kyststrækninger kan let udforskes til fods eller på lejet motorcykel.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bangkok
overcast clouds
29.6 ° C
31.1 °
28.9 °
84 %
3.8kmh
97 %
man
29 °
tirs
36 °
ons
36 °
tors
34 °
fre
34 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#KohYaoNoi #iKohYaoNoi #VisitKohYaoNoi #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

KohYaoNoi
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her