Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Koblenz

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Koblenz

Ikke mange byer i Tyskland kan hævde at de er over 2.000 år gamle. Men Koblenz fejrede 2.000 års jubilæum i 1992, regnet fra byens oprindelige etablering som en romersk militærpost omkring år 8 f.Kr. Byens navn betyder bogstaveligt talt “sammenløbet af floderne”, et perfekt navn da byen ligger hvor floderne Rhinen og Mosel mødes.

De allieredes bombninger i 1944 ødelagde meget af det historiske centrum i Koblenz. Selvom de fleste af bygningerne er fra årene efter 1945, er den nordlige ende af Lohrstrasse en af de gader hvor du kan finde skjulte perler, læg mærke til krydset med Altengraben for at se de pragtfulde bygninger.

Andre oprindelige bygninger er nær ved St. Castor basilikaen. Kirken blev grundlagt i det 9 århundrede, men den nuværende bygning er fra 1208. Uden for kirken på pladsen står den kendte Kastorbrunnen.

Deutsches Eck er en kunstigt anlagt halvø hvor ​​floderne Mosel og Rhinen mødes. I 1897 blev en statue af den første tyske kejser Wilhelm I rejst her som mindesmærke for grundlæggelsen af ​​det tyske imperium i 1871. Deutsches Eck er symbol på byen Koblenz og en stor turistattraktion.

Koblenz historie

Området blev bosat i den neolitiske periode, for cirka 11.000 år siden, og bakken ved sammenløbet af de to floder blev befæstet for omkring 3.000 år siden. Regionen blev erobret af Julius Cæsar i 55 fvt og det første romerske fort blev etableret i 9 f.Kr. Castellum apud Confluentes, som romerne kaldte stedet.

Frankerne ødelagde det romerske fort i 259, men romerne rekonstruerede det og forblev i Koblenz indtil imperiets sidste dage i det 5. århundrede. Koblenz blev efterfølgende en del af det frankiske rige, hvor Koblenz var et af de mange kongelige residenser.

I 1216 inviterer ærkebiskop Theoderich von Wied ridderne i den tyske orden til Koblenz og giver dem noget land. Ridderne etablerede deres hovedkvarter i trekanten dannet af Rhinen og Mosel. Stedet blev således kendt som Deutsches Eck, som det stadig kaldes.

Prins Baldwin af Luxembourg grundlægger Balduinbrücke over Mosel, med det formål at forbinde den gamle bydel med Lützel. Den ville først blive færdig 85 år senere og var den eneste måde at krydse Mosel i området indtil begyndelsen af ​​det 20 århundrede. I dag er det den ældste bro i byen.

Nye bymure konstrueres omkring byen mellem 1249 og 1254. Omtrent på samme tid bygger ærkebiskop Arnold II af Isenburg slottet Stolzenfels ved siden af ​​slottet Lahneck. Under trediveårskrigen fra 1618 til 1648 bliver Koblenz i 1632 besat af svenskerne, derefter af franskmændene fra 1634 til 1646.

Koblenz blev til et mødested for de adelige franske emigranter som var flygtet fra den nye republik. Dette fik de franske revolutionære til at overtage kontrollen over byen i 1794, men citadellet Ehrenbreitstein formåede at modstå indtil 1799. Koblenz er indlemmet i Den Franske Republik og bliver hovedstad i Rhinen Mosel regionen. Det er i den franske periode at udtrykket Schängel begyndte at betegne en person født i Koblenz, et ord der stadig bruges i dag.

I marts 1810 opførte den franske guvernør i Koblenz, en neoklassisk brønd med en indskrift på fransk for at fejre succesen med Napoleons kampagne i Rusland. Da russerne ankom til byen den 31. december 1813 tilføjede de i ironisk linjen “Læst og godkendt af os, den russiske kommandant for byen Koblenz”.

Byen blev overdraget til Preussen af ​​kongressen i Wien i 1815. Kong Frederic William III genopbyggede straks byens befæstninger og citadellet Ehrenbreitstein, hvilket gjorde Koblenz til et af de mest befæstede byer i Europa. I 1822 blev Koblenz gjort til hovedstad i den preussiske Rhin provins.

Efter Første Verdenskrig besatte Frankrig området og blev til 1929. Som mange andre byer blev Koblenz hårdt beskadiget i 2 verdenskrig.

Seværdigheder i Koblenz

Det historiske centrum af Koblenz er opdelt i to dele: Altstadt (gamle bydel) med små og smalle gader og Neustadt fra den 18. århundrede, organiseret langs brede boulevarder. Den største shoppinggade er Löhrstrasse, mellem den gamle bydel og stationen.

Byens militære arkitektur omfatter fæstningen Ehrenbreitstein (oprindeligt bygget omkring 1000 og genopbygget af preusserne i det 19. århundrede), Alte Burg fra det 13. århundrede og det monumentale Kurfürstliches Schloss fra det 18. århundrede. Slottet Stolzenfels ligger 5 kilometer syd for byen.

Koblenz religiøse arv stammer for det meste fra den romanske periode 11 til 13 århundrede. De mest bemærkelsesværdige eksempler er Basilika St. Kastor, Florinskirche og Herz-Jesu-Kirche. Liebfrauenkirche blev oprindeligt bygget som en romansk kirke, men senere med forskellige gotiske og barokke elementer.

Den berømte Baldwin-bro fra 1300 tallet er den ældste bro i regionen. Mosel møder Rhinen ved det såkaldte Deutsches Eck, ved foden af ​​citadellet. En enorm statue af kejser Wilhelm I har stået der siden 1897. Bemærk også den massivepreussiske regeringsbygning, Preußisches Regierungsgebäude, langs Rhinen.

Museer i Koblenz

Deutsche Bahn Museum
Galerietelt
Kunsthalle Koblenz
Landesmuseum Koblenz
Ludwig Museum
Mittelrhein-Museum der Stadt Koblenz
Mittelrheinisches Postmuseum
Rheinisches Fastnachtsmuseum
Rhein-Museum Koblenz/Museum für Kulturgeschichte und Schifffahrt
Schlossmuseum Stolzenfels
Wehrtechnische Studiensammlung Koblenz

Udflugter fra Koblenz

Burg Eltz er et velbevaret middelalderborg, der stadig beboes af efterkommere af familien, der byggede det i det 12 århundrede. Det plejede at stå på de tyske 500 Deutsche Mark -sedler.

Slottet er åbent dagligt fra 9.30 til 17.30 mellem 1. april og 1. november. Ture starter hvert 10-15 minut og varer cirka 40 minutter. Ture guides på engelsk, tysk, fransk og hollandsk.

Burg Eltz
Burg Eltz 1
56294 Wierschem

T: +49 2672 95050 0
F: +49 2672 95050 50

www: Website Link

Marksburg

Marksburg er det eneste middelalderlige slot ved Rhinen, der aldrig er blevet ødelagt. Fæstningen blev bygget omkring 1117 over byen Braubach og havde et defensivt formål. Det er opført af UNESCO som en del af Rhine World Heritage Sites.

Slottet er åbent hele året rundt, dagligt fra 10:00 til 17:00. Om sommeren er der engelsksprogede guidede ture hver dag kl. 12.00 og 16.00.

Deutsche Burgenvereinigung e. V.
Marksburg
56338 Braubach

www: Website Link

Schloss Stolzenfels

Schloss Stolzenfels blev oprindeligt bygget mellem 1242 og 1259 af biskoppen fra Trier. Slottet blev ødelagt af franskmændene i 1689 under niårskrigen og ruinerne blev givet af byen Koblenz til kong Frederik William IV af Preussen.

Han genopbyggede slottet i neogotisk stil og brugte det som sommerresidens.

Slottet er åbent hele året rundt, dagligt (undtagen mandage) fra 10:00 til 18:00 (til 17:00 fra oktober til marts).

Schlossweg 11
56075 Koblenz

www: Website Link

Rejser til Koblenz, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Koblenz og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Koblenz Tourist Information

Jesuitenplatz 2
56068 Koblenz

T: +49 0261 130920
F: +49 0261 1309211

www: website link

Tourismus Rheinland-Pfalz

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
Löhrstr. 103-105
56068 Koblenz

T: +49 (0) 261 915 200
F: +49 (0) 261 915 2040

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Koblenz

Koblenz Turistinformation Hotel & Apartment Koblenz Koblenz Julemarked Koblenz er omgivet af 4 smukke bjergområder og ligger ved to floder, Rhinen og Mosel. Koblenz er en gammel...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Koblenz
broken clouds
28.1 ° C
29.9 °
27.1 °
32 %
3.1kmh
62 %
fre
29 °
lør
27 °
søn
28 °
man
29 °
tirs
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Koblenz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Koblenz #iKoblenz #VisitKoblenz #Rhineland-Palatinate #romanticgermany #RLPerleben #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her