Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Knysna

Sydafrika Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sydafrika

#SouthAfrica Rejser til Sydafrika Med mere end 3.000 kilometer kystlinje byder Sydafrika besøgende på muligheden for at nyde både Atlanterhavet og det indiske ocean. Landet har 11...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Knysna

Den charmerende by Knysna tilbyder indkvartering i et ægte paradis med frodige indfødte skove, rolige søer og gyldne strande; fremvisning af den naturlige skønhed i Sydafrika. Hun ligger ved bredden af ​​en betagende smuk lagune, nu et beskyttet havreservat, der er hjemsted for den ekstraordinære Knysna-søhest og over 200 fiskearter.

Knysna er et naturparadis med frodige, oprindelige skove, rolige søer og gyldne strande. Hun ligger ved bredden af ​​en betagende smuk lagune, nu en beskyttet marine reserve, der er hjemsted for den ekstraordinære søhest og over 200 fiskearter.

Strande, søer, bjerge og floder giver uendelig mulighed for fritid og udendørs eventyr. Inden for byen lokker håndværksbutikker, loppemarkeder og hyggelige caféer med lille bys charme og gæstfrihed. Området omkring Knysna er en sand Eden Garden. Dette er hjemsted for den eneste skovelefant i Sydafrika, den sjældne stedmoderblomst, den strålende farvede og undvigende Knysna Loerie, en overflod af vandfugle og skovfugle, delfiner og besøgende hvaler.

De oprindelige skove i Knysna udgør det største kompleks af lukket baldakinskov i det sydlige Afrika, mens den bemærkelsesværdige rigdom af Fynbos-vegetationen bidrager med over 8000 plantearter til Cape-blomsterriget. I dag er kun tre elefanter ry for, at de stadig vandrer rundt i skoven. Knysna Elephant Park har bragt elefanten tilbage til Knysna, og alle elefanterne er tidligere forældreløse, der blev reddet fra slagtningsoperationer i Kruger National Park, bortset fra Thandi, der blev født i parken.

Et besøg i Knysna ville være ufuldstændigt uden en tur til hovederne – et slående geologisk træk bestående af et par enorme, farvestrålende klipper, der ligger ved mundingen af ​​lagunen og flankerer en kanal med potentielt forræderisk vand, der strømmer ind i Knysnas lagune. Det østlige hoved huser et udsigtspunkt med en fantastisk udsigt over lagunen, Leisure Isle og Knysna, mens det vestlige hoved er et privatejet naturreservat kaldet Featherbed Nature Reserve.

Hovedgaden i Knysna er en del af N2-motorvejen, der passerer direkte gennem centrum af byen på vej til Eastern Cape og videre. Nået fra Cape Town retning af en smal dæmning og bygget på en naturlig lagune, næsten lukket af de berømte Knysna hoveder, er denne lille by bundet på alle sider af bakker og bjerge, dækket af indfødt vegetation. Udnyttelsen af ​​denne laguneindstilling er husbådsoperatørerne, der tilbyder disse fritidsfartøjer på leasing til offentligheden. At leje en husbåd sikrer både en unik opholdsoplevelse og en mulighed for at udforske byen og omgivelserne på en helt anden måde.

En del af den vandrende rute for den sydlige højrefløj og andre hvalarter er det muligt at se disse havpattedyr i løbet af august og september, mens delfiner er besøgende året rundt. For spændingssøgere er der mange muligheder, med alt fra paragliding over kysten, rappelling og faldskærmsudspring til dykning og baldakinture på træer inden for rækkevidde af byen.

I gamle tider var området hjem for store familiegrupper af elefanter. Disse besætninger er siden forsvundet, men et besøg i elefantreservatet giver besøgende mulighed for at se disse majestætiske dyr i deres naturlige element. Et andet fristed, der vil tiltrække dyreelskere, er ulvreservatet, der ligger på N2 på vej ud af byen mod Plettenberg Bay.

Langs den samme strækning af motorvejen har flere lokale håndværkere og kunstnere oprettet studier og gallerier, der er et besøg værd. For elskere af det gode liv vil et besøg planlagt under den årlige Knysna Oyster Festival give mulighed for at prøve disse lokalt opdrættede delikatesser, men i løbet af året er disse og andre lækkerier stadig tilgængelige fra forskellige spisesteder i havnen og andre steder i byen .

Havneområdet og Knysna Waterfront er også hjemsted for det meste af Knysnas natteliv med flere barer, restauranter og klubber, hvor lånere kan nyde en cocktail, mens de ser solnedgangen over hovedet. Golfentusiaster finder området en godbid med flere kurser i verdensklasse, der tilbydes både i Knysna selv og i de omkringliggende byer. Fancourt i George er inden for rækkevidde, og Simola, Pezula og Knysna golfbane ligger alle i selve byen.

Featherbed Nature Reserve har en smuk udsigt over Knysna og The Heads fra den modsatte bred af Knysna Lagoon. Færger afgår dagligt. Ved ankomsten til reserven føres gæsterne i 4-hjulede køretøjer til toppen af ​​Western Head. En fodsti fører gennem 2 km kystskov og langs vandkanten tilbage til Featherbed Tavern, hvor en lækker frokost med grillet, frisk line fisk kan nydes.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Knysna Tourist Information

40 Main Road
Knysna
South Africa

www: Website Link

Western Cape Province Tourism

18th Floor, SA Reserve Bank Building, 60 St Georges Mall
City Bowl
Cape Town, Western Cape, 8001
South Africa

T: +27 (0)21 487 8600

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sydafrikas turistkontor

#Touristboard South Africa Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #SouthAfrica #visitSouthAfrica #iSouthAfrica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Sydafrika valuta, Rand

1 Rand = 100 cent. 5c, 10c, 20c, 50c cent R1, R2, R5 RandR10, R20, R50, R100, R200 Rand#SouthAfrica #rand #zar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cape Town
few clouds
18.2 ° C
18.5 °
17.8 °
72 %
4.6kmh
20 %
fre
22 °
lør
25 °
søn
27 °
man
26 °
tirs
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SouthAfrica #Knysna #iKnysna #visitKnysna #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Knysna
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her