Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Klaipeda

Litauen

#Lithuania Rejser til Litauen Udover dets store skove, bugtende floder, og rolige søer er Litauen også hjemsted for mere end 1.000 års historie og kultur. Alt...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Klaipeda

Klaipeda ligger ved Østersøen, lige ved Dane-flodens munding, og har spillet en vigtig rolle i regionens historie. Igennem tiderne har byen været under mange regerende regimers kontrol, såsom den Tyske Orden og Nazisterne i den ekspansionistiske æra lige før 2. Verdenskrig.

Da Sovjetunionen overtog kontrollen i Litauen blev Klaipeda bragt tilbage i distriktet og da landet etablerede sin status som et selvstændigt land blev byen igen en del af landet.

Hvorfor har der været så mange forskellige regimer ved magten? Byen er en vigtig havneby der som regel er isfri året rundt. Ethvert regime som have kontrol over byens havn havde adgang til Østersøen og byer i området som var vigtige med hensyn til strategi.

Midtbyen har meget at byde på

Mange af dem som besøger Klaipeda går en tur rundt i midtbyen for at nyde udsigten med de mange historiske bygninger som har modstået tidens test. Nogle af disse bygninger har deres rødder helt tilbage i det 13. århundrede. Et eksempel er Klaipeda Castle, hvilket blev bygget af den Tyske Order og er prydet med et unikt, firkantet tårn. I det 18. århundrede svandt tårnets vigtighed – det blev efterladt og forfaldt. Du kan stadig besøge slottets ruiner da udgør et museum og du kan tage ind for at se en masse en masse interessante udstillinger i bygningens resterende strukturer.

Et andet sted du bør overveje at besøge er den gamle Zarde koloni som befinder sig på Smiltele-flodens bank. Kolonien blev etableret i det 10. århundrede og var beboet i 600 år. Derudover kan du se de defensive systemer fra det 17. århundrede og maritimmuseet i Fort Wilhem fra det 19. Århundrede.

Der er fascinerende museer at besøge!

Den Kuriske Kyststrækning er en af naturens mange vidundere og naturmuseet som er dedikeret til den er et besøg værd. Museet spreder sig over tre hjem udført i træ og byder på et indblik i dyrelivet som findes på strækningen, lige fra grævlinger til bævere. Her kan du finde en masse information vedrørende indsatsen for at bevare de lokale klitter.

En af de mest unikke museer i området er den Etnografiske Fiskers Gård, hvilket befinder sig i nærheden af naturmuseet. Her kan du udforske indersiden af et gammelt fiskerfartøj som blev bygget med det formål at sejle i Østersøen i 1940’erne. Hvis du nogensinde gerne har villet se hvordan en kommerciel fiskers liv var i denne æra er museet et fantastisk sted at besøge.

En af byens andre unikke oplevelser er et besøg i Ur Museet, hvilket gennemgår urets historie og udstiller eksemplarer af gotiske og nukleare ure. Højdepunktet ved dette museum er dog baggården, hvilket er et fantastisk sted at slappe af en solrig eftermiddag.

Rejser til Klaipeda, Litauen

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Klaipeda og Litauen.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Klaipeda Tourist Information Office

Turgaus g. 7
Klaipėda 91247

T: +370 46 412186

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Litauens turistkontor

#Touristboard Lithuania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Lithuania #visitLithuania #iLithuania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Litauen

#Litauen #Covid19 Coronavirus status / statistik - Litauen Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Litauen

#Foodie Litauen Foodie Video Mad i Litauen Den typiske kost består af varer, der er let tilgængelige og ikke dyre. Nationale retter afspejler den økonomiske situation og...
FAQ Wiki og fakta om landet

Litauen i historiebøgerne

#History Litauens historie video Historie kort fortalt Den første litauiske stat blev etableret i 1230, efter at hertug Mindaugas forenede stammerne og landene i området. Senere anses...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Klaipėda
overcast clouds
14 ° C
14 °
14 °
97 %
5.3kmh
100 %
ons
13 °
tors
12 °
fre
11 °
lør
11 °
søn
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KLAIPEDA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Klaipeda #iKlaipeda #VisitKlaipeda #Lithuania #VisitLithuania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her