Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kittila

Finland

#Finland Rejser til Finland Du kan se polarlyset. Der er fantastiske naturlige saunaer, du kan nyde. Der er mange byer, der byer på en blanding af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kittila

Kittila, som ligger i det nordligste Finland, er ikke din typiske ferieby. Den ligger nord for Polarcirklen og byder på mange skiløbseventyr for dem, der har mod til at tage så langt nord på.

Feriebyen er vært for en af sæsonens tidligste Alpine World Cup arrangementer hvert år, og det skiområde, der bruges til det, er åbent for offentligheden. Sneskosport er en populær hobby i Kittila, men uanset, hvad du bestemmer dig til at lave, skal du huske at blive klædt varmt på!

Gå på opdagelse udendørs i fin stil!

Når du besøger et feriested nord for Polarcirklen, har du altid en god chance til at se nordlys, når du besøger i tiden før polarsommeren, hvorr solen ikke går helt ned. En af de bedste måder at nyde denne naturlige seværdighed og resten af skønheden i det omgivende landskab på er at nyde en slædehundetur.

Giewond Adventures tilbyder forskellige slædesafarier, hvor man kan opleve professionel slædekapløb. Hundene er velplejede, alle 90 slædehunde, der hører hjemme her, og du vil endda lære at køre din egen slæde. Sørg for at klæde dig varmt på, da det vil være koldt næsten hele året! Du vil ikke alene få nogle fantastiske billeder på denne tur, men du vil også skabe nogle fantastiske minder, du vil påskønne for evigt.

Nyd en hel dag med ulvene

Uanset om du vil på vintersafari eller du gerne vil ud og fiske efter laks i vintermånederne, har Wolverine Fell Wilderness and Nature Company har lidt for enhver at nyde. Du kan tage på slædetur trukket af et rensdyr, eller du kan tage en guidet sneskorejse ind i vildmarken, hvis du foretrækker. En hike gennem den lokale mose er perfekt på en varmere dag, da gæssene vil komme ud og byde dig velkommen i store flokke!

Hvis du har brug for at få varmen, er et af de bedste steder at indkvartere sig, når man besøger Kittila, er Golden Goose Majatalo. Det er en B&B, der ligger lige midt i byen, og der er masser af plads og middagsmuligheder, der venter dig. Det bedste af det hele er dog, at de har en sauna, du kan bruge gratis, hvis du indkvarterer dig der.

Planlægger du at rejse nord for Polarcirklen, når du skal på ferie næste gang? Uanset om du vælger skisport, juleaktiviteter, eller bare vil finde et nyt sted at gå på opdagelse, har Kittila alt, hvad du nogensinde kunne ønske dig i et stort eventyr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Finlands turistkontor

#Touristboard Finland Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Finland #visitFinland #iFinland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Finland

#Finland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Finland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Finland i historiebøgerne

#History Finlands historie video Historie kort fortalt Selvom man ikke ved meget om Finlands tidlige historie, menes det, at landets første faste indbyggere begyndte at bosætte sig...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Finland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#finland #euro #currency

Hvad spiser man i Finland

#Foodie Finland Foodie Video Mad i Finland Det finske køkken er blevet stærkt påvirket af opskrifter og mad fra såvel Sverige som Rusland. Traditionelle måltider indeholder som...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kittilä
clear sky
10.1 ° C
10.1 °
10.1 °
53 %
1kmh
0 %
ons
19 °
tors
18 °
fre
12 °
lør
10 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KITTILA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kemi #iKemi #VisitKemi #Finland #VisitFinland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her