Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kirkwall

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kirkwall

Kirkwall, også kendt som City of Chains, ligger på Orkneyøerne nord for det skotske fastland. Byen blev først nævnt i litteratur fra det 11. århundrede, da Thorfinn Sigurdsson slog byens Jarl ihjel.

Siden sidst i det 15. århundrede har Kirkwall været en kongelig burgh og nu til dags byder den på nogle af de bedst bevarede rækkehuse fra det 16. århundrede. Men det er langt fra alt hvad Kirkwall har at byde på.

Kirkwalls museer er fantastiske

Der er to hovedmuseer at finde i Kirkwall. Det første og største museum er Tankerness House Museum som byder på et indblik i hvordan det har været at bo i byen igennem historiens gang. Museet dækker Viking, Pictish, og de andre præhistoriske æraer som har fundet sted på øen. Det er uden tvivl et af de bedste steder at lære mere om den unikke skotske kultur i Kirkwall.

Det andet største museum, Orkney Wireless Museum, byder på en helt anden oplevelse. Museet bruger frivillig arbejdskraft og fortæller en masse om radioens historie og 2. Verdenskrig. Udstillingen byder blandt andet på gamle udstillinger og informationer om hjemmeflåden i Scapa Flow. Derudover dækker museet også Churchill barriererne og deres indflydelse under krigen.

Rejs tilbage i tiden i St. Olaf’s Church

Store dele af kirken er blevet renoverede og ser derfor relativt moderne ud, men den byder stadig på en gammel dør fra middelalderen som gør, at kirken er lidt unik. Derudover er det muligt at se en gammel ambry – et skab som før i tiden brugtes til at opbevare kalke. Mange vælger også at besøge St. Magnus Cathedral som strækker sig mod den friske skotske himmel på den mest majestætiske måde.

Det bedste ved et besøg til Kirkwall er dog uden tvivl en tur til Grain Earth House. Denne lavtliggende, korte passage befinder sig dybt under jorden og leder frem til et lille søjlekammer. Væggene er forede med sten. Det var ikke usædvanligt at bygge denne type hus på de nordlige øer, men Grain Earth House går dybere ned end de fleste andre af dens slags. Gå en tur ned af trapperne, beundr arkitekturen, og pris dig lykkelig at livet ikke længere leves på denne måde.

Rejser til Kirkwall, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kirkwall og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kirkwall Tourist Information

The Travel Centre
West Castle Street
Kirkwall
Orkney KW15 1GU

T: +44 1856 872856

www: Website Link

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kirkwall
scattered clouds
11 ° C
11.1 °
11 °
87 %
8.8kmh
40 %
søn
13 °
man
13 °
tirs
14 °
ons
12 °
tors
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kirkwall
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kirkwall #iKirkwall #VisitKirkwall #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her