Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Kinshasa

DR Congo

#DR Congo Rejser til DR Congo Den Demokratiske Republik Congo, som er nabo Republikken Congo (en separat nation) ligger i hjertet af Afrika. Det er den...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kinshasa

Kinshasa er hovedstad i Den Demokratiske Republik Congo, og den ligger ved den smukke Congo flod. Byen er parret med Brazzaville der ligger på den anden side af floden, hvilket gør de to byer til de to hovedstæder i verden der ligger tættest på hinanden, naturligvis med undtagelse af Rom og Vatikanstaten.

Der er to måder at opleve Kinshasas kultur. Du kan komme til byen for en afslappende oplevelse, eller du kan omfavne eller lade dig omfavne af byens energiske atmosfære. Hvis du foretrækker at slappe af, så prøv at gå en tur langs floden nær de internationale ambassader. På en søndag formiddag er det store flertal af de 10 millioner mennesker, der bor i Kinshasa, gået i kirke, og det kan være en spændende oplevelse at deltage i en gudstjeneste.

For de, der foretrækker en aktiv præget ferie, finder du flere natklubber, der byder på levende musik hele aftenen og natten. VIP oplevelser kan du få på flere af de større klubber. Hvis du kan lide ideen om at være aktiv, men du vil hellere holde dig tæt på dit hotel, tilbyder de fleste hoteller i byen en bar eller en klub som en del af hotellets faciliteter.

Du vil opdage, at kampsport lektioner kan være meget sjovt at tage under et ophold i Kinshasa også. Judo er utroligt populært, og kamp demonstrationer udføres ofte i det åbne hvor det tiltrækker et stort publikum, når de udføres. Kinshasa tilbyder alle noget, de kan nyde. læn dig tilbage og slap af eller brug din energi og begynde udforskning. Her kommer du til at vælge dit eget eventyr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kinshasa
scattered clouds
21.3 ° C
21.3 °
21.3 °
72 %
0.7kmh
36 %
tirs
36 °
ons
36 °
tors
36 °
fre
36 °
lør
36 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kinshasa
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DRCongo #Kinshasa #iKinshasa #visitKinshasa #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her